Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
utforkjoringstrokkenesbig
Denne bilen med fører havnet i grøfta onsdag morgen. Føreren pådro seg lettere personskader. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Svært glatt ved Strokkenes:

Flere biler i grøfta

STROKKENES: Onsdag morgen var det svært glatt flere steder i Salangen på veiene. Dette medførte til flere utforkjøringer, også med personskader.


En mann ble lettere skadet i en utforkjøring onsdag morgen ved 08.30- tiden. Uhellet skjedde ca. 200 meter fra oppkjøringen til Strokkenes på vei mot Bardu. Mannen fikk sleng på bilen i en sving, og veltet over på taket. Mannen ble hentet av ambulanse og sendt til legevakt på Sjøvegan for nærmere sjekk. - Det er svært glatt på stedet, og vi oppfordrer billister til å ta det med ro på veien og avpasse farten etter forholdene, sier operasjonsleder ved Midtre hålogaland politidistrikt, Dagfinn Johansen til nettavisen.


Utfor veien rett foran nettavisen
Da nettavisen var på vei opp for å dekke utforkjøringen på Strokkenes onsdag morgen, kjørte en kvinnelig fører av veien like i nærheten av ulykkesstedet nettavisen skulle fram til. Det gikk heldigvis bra med kvinnen og barnet som satt i bilen. Politiet kjørte ned til ulykkesstedet siden de var i nærheten, og fikk tatt hånd om situasjonen der også.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn