Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
utpåturbig[1]
Are og Jon Henrik reiser nå til sitt tiende stoppested. FOTO: KARIN HASUND

Sesongavslutning for reiseprogram:

Finale for "Ut på tur"

SJØVEGAN: I ni programmer har vi fulgt Are og Jon Henrik ut på tur, og i kveld er det duket for sesongens tiende og siste program. Stoppestedet denne gangen er Namsos, og her får vi litt smakebiter av hva Namsos har å by på.


Etter kveldens sending vil Are og Jon Henrik ha besøkt 10 steder i Norge, fra Honningsvåg i nord til Namsos i sør. I sesongens siste "Ut på tur" vil de som vanlig ta en prat med folk fra Namsos. En av de som vi får treffe i kveldens program er Chand som vi ble kjent med gjennom X Factor på TV2. Trønderrockeren er blitt en meget folkekjær og populær artist, og han stiller villig opp når Are og Jon Henrik ber om et intervju.


Hovedpremien
I hver sending har lytterne kunnet sende inn hilsninger og musikkønsker, og i kveld er inget unntak. Blant innsenderne har Are og Jon Henrik pleid å trekke ut en heldig vinner som får kaffe i premie. Men i kveld er det selve storpremien som skal deles ut. Billetter til hurtigruten i 5 døgn for to personer går til en av de som har sendt inn meldinger enten under dette programmet eller et av de tidligere. Og jo flere ganger du har sendt meldinger, jo mer vinnersjanse har du. Skal du følge med i kveld ?.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS