Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fikk helte-diplom av politiet

Marie Fosslund Enoksen (11) fikk i går tildelt helte- diplom fra lensmannskontoret i Salangen for sin snarrådighet og heltedåd under brannen i et bolighus på Elvenes 7.oktober i år.På bildet: Politiførstebetjent Hans Roar Rasmussen (tv) og politibetjent
Bjørn Hugo Solvang (th) delte ut diplom i går på Salangen skole.


Marie Fosslund Enoksen (midten) fikk diplomen under en liten høytidelighet i sin egen klasse på Salangen skole i går formiddag. Politiførstebetjent Hans Roar Rasmussen og politibetjent Bjørn Hugo Solvang fra Salangen lensmannskontor kom på et overraskende besøk til klassen. Mange av elvene fleipet med at politiet kom for å arrestere dem, noe de fikk se var helt feil.

Snarrådighet og mot
Politiet hadde bestemt seg for å gi den 11-årige helten etter brannen i Øvre Salangen en oppmerksomhet for sin innsats under brannen der hun fikk ut alle sine søsken trygt og rolig, og samtidig fikk varslet sine foreldre om situasjonen. - Vi deler ut et slikt diplom til hverdagshelter i lokalsamfunnet, og ho Marie er den første som får dette av oss, sier politiførstebetjent Hans Roar Rasmussen til nettavisen. Det var veldig stas for 11-årige Marie Fosslund Enoksen og få denne diplomen, og hun ble hedret godt av sine klassevenner etter at politiet hadde vært på besøk onsdag formiddag.


Tekst og foto:

Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn