Torsdag kveld var det klart for en kosekveld for Coop medlemmene i Salangen og Dyrøy i regi av Coop Midt-Troms. Coop Midt-Troms er imidlertid nå gått inn i og blitt en del av Coop Nord. Kvelden ble innledet av koselig julemusikk av de dyktige musikantene i Salangen Skolekorps. Og mens skolekorpset spillte gikk fire søte små nissejenter fra den minste drilltroppen, rundt i butikken og serverte pepperkaker og andre julekaker til kundene.


Foredrag

Kretsleder Eliseus Rønhaug åpnet tilstelninngen med å ønske alle de 35 fremmøtte velkommen til en hyggelig kveld. Deretter gav han ordet til Jentoft Teigland, Som holdt et meget interessant foredrag om slekter i Salangen og Lavangen og deres utvandring til Amerika. Hvordan de levde på den tiden, hvem som dro og hvorfor de emigrerte. Vi fikk også en liten innføring i hvor de reiste ut i fra og hva en slik billett kostet.


Fint besøk

I tillegg til dagens leder av Coop Prix på Sjøvegan kom også tidligere butikksjef Agnar Fossbakk og regiondirektøren i Coop Nord, Ole Dahlbakk. Noe medlemmene satte pris på. Etter foredraget til Jentoft Teigland var det klart for litt bespisning og samtaler, og ellers en koselig kveld sammen med andre medlemmer og ledere. Noen av medlemmene var opptatt av fremtiden til Coop Prix på Sjøvegan etter at Coop Extra var kommet til Bardu, men de fikk flere forsikringer i fra både Dahlbakk og andre Coop- ledere at Coop Prix på Sjøvegan vil forstsatt bestå slik det gjør pr i dag.