Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
sjaaforlaererbig
Einar Harald Wold er klar for å lære nye elever å kjøre bil. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Bardu kjøreskole:

Feirer 55 års jubileum

SETERMOEN: Bardu sjåførskole feirer i disse dager 55 års jubileum. Firmaet ble startet i 1958 av Ole Åge Sletten. I dag er det sønnen Stig Ole Sletten som driver kjøreskolen. På Sjøvegan har Sletten sjåførlærer Einar Harald Wold (bildet).


Da Ole Åge Sletten startet Bardu sjåførskole jobbet han i en 100% stilling i Forsvaret. De to første årene beholdt han denne stillingen i tillegg til at han jobbet 100% med sjåførskolen. Men etter to år var han sikker på at denne skolen kom til å gå godt, og sa derfor opp sin stilling i Forsvaret så han kunne konsentrere seg fullt og helt om kjøreskolen. Det gikk meget bra med skolen, og i 1982 kom sønnen Stig Ole Sletten inn og hjalp sin far. I 30 år drev Ole Åge skolen før sønnen Stig Ole tok over. I dag har kjøreskolen 3 sjåfører. I tillegg til Stig Ole selv er det Einar Harald Wold og Ole Kristian Sletten, Stig Oles sønn. – Ole Kristian er klar til å ta over når vi gamlingene trekker oss unna, så kjøreskolen blir nok å holde stand en stund til. Det blir nok flere jubileum å feire, forteller Stig Ole.


Jubileumsmarkering 

Bardu kjøreskole har elever fra Lavangen, Salangen, Gratangen, Dyrøy og Bardu. Kjøreskolen ønsker å feire jubileumet med å gi elevene meget gode priser på kjøreopplæringen. Ønsker du kjøreopplæring klasse B, og du melder deg på eller starter kjøreopplæringen i 2012 - eller første kvartal av 2013, får du gjennomføre hele opplæringen for 2011/2012 priser. – Vi har valgt å holde prisene nede og unngå å ta prisstigning i begynnelsen av året slik det er vanlig. Vi ønsker å holde en markering av jubileumet som kommer elevene til gode, forteller Stig Ole og håper at elever og foreldre vil sette pris på denne måten å markere 55 år med kjøreskole på.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS