Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
veibildebig
Det kan være greit å unngå å kjøre i sporene. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Bør kjøre med forsiktighet:

Farlige spor

HUNDBERGAN: Det har dannet seg dype spor i veibanen på strekningen Lamo til Elvelund bru. Dette kan i verste fall være meget farlig. Bilister bes derfor om å ta det med ro og kjøre forsiktig på denne strekningen.


Redaksjonen i Salangen-Nyheter har fått inn flere tips om meget sporete veibane på strekningen fra Lamo inn mot Elvelund bru. - Det er farlig no men det blir enda farligere når det blir mildvær, sier Jan Magne Johansen til redaksjonen.


Neste år
Denne strekningen ble ikke asfaltert i sommer, og Jan Lind i Statens veivesen mener det er spor i asfalten som er problemet. Det ligger is utenfor asfaltsporene som bare fører til at de blir forverret, og som kan føre til flere trafikkfarlige situasjoner. - Det blir ikke gjort noe med det i år. Vi må vente til neste år når der forhåpentligvis er penger til det, sier Lind.


Sett ned farten

Strekningen er skiltet med sporet veibane og vi oppmoder folk om å kjøre med forsiktighet. - Det er riktignok 80 sone men man trenger ikke kjøre i 80, sier Lind og mener dermed at det ikke er nødvendig å sette ned fartsgrensen på strekningen til veien har blitt utbedret.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS