Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Fyrverkeribig
Det blir en flott feiring på nyttårsaften i sentrum. Nå søkes det etter lag og foreninger som kan selge fakkelpakker. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Trenger lag og foreninger:

Fakler på nyttårsaften

SJØVEGAN: Nyttårsaften planlegger Maxi Pyroteam og Millionfisken AS storstilt feiring i sentrum av Sjøvegan. For å lage litt ekstra stemning ønsker de at flest mulig av publikum stiller med fakler, og nå trenger de derfor lag og foreninger som kan hjelpe til med salg av fakkelpakker.


 

Under nyttårsfeiringen på Henriksen kaia er det ønskelig at flest mulig blant publikum har tente fakler som lyser opp i mørket og skaper litt ekstra stemning. Millionfisken er derfor laget fakkelpakker og er nå på jakt etter lag og foreninger som kan selge pakkene i god tid før arrangementet, men også under arrangementet i sentrum på nyttårsaften.


Fakkelpakker 

Salget på nyttårsaften vil foregå på parkeringsplassene og i sentrum fra kl 18.30 – 20.00. Det er laget fakkelpakker som inneholder 3 stk fakler og ett flaxlodd, der man kan vinne 1 milion kroner. Hver fakklepakke koster kroner 200,- og laget sitter igjen med kroner 50,- pr solgte pakke, så her er det muligheter for å tjene litt penger for laget sitt. Resten av inntektene vil være med på å finansiere utgifter ved arrangementet. - Vi prøver å lage et enda bedre nyttårsarrangement og dette koster litt. Vi setter derfor stor pris på om folk ønsker å støtte nyttårsarrangementet ved å kjøpe fakkelpakker av oss, sier Bjørn Nordmo.

Interesserte lag og foreninger kan ta kontakt med:
Ellen Lise Woll tlf 41 41 06 16, e mail: ellen.lise@gmail.com eller
Bjørn Nordmo tlf 91 70 05 56, e mail: bjorn@arenaelvenes.no

Parkeringsvakter
De har allerede fått mange frivillige som deltar på trafikktelling og parkeringsvakter, men det er enda behov for noen flere. De frivillige må stille opp på et informasjonsmøte på 1 time i forkant av arrangementet, og jobbe fra 18.00 til 20.00 på nyttårsaften. Som takk for at de stiller opp får de frivillige et festivalpass til Millionfisken 2013 til en verdi av kroner 500,-.
Vil du stille opp som frivillig, ta kontakt med:
Kurt Jan Kvernmo tlf 90 05 22 22, e mail: kurt-jan@salangen.kommune.no eller
Bjørn Nordmo tlf 91 70 05 56, e mail: bjorn@arenaelvenes.no
Til nyhetsarkivet
Tips en venn