Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Salangen lensmannskontor:

Får årets julestjerne !

Forleden dag ble prisvinneren av "Årets Salangen-stjerne" kåret av nettavisen Salangen-Nyheter. I år går prisen til Salangen lensmannskontor etter mange gode begrunnelser fra våre lesere.På bildet: Lensmann Nils Johan Mikalsen mottar prisen "Årets Salangen-stjerne" av nettavisens redaktør.


For femte året på rad ble nettavisens egen folkepris tildelt en verdig vinner i Salangen. I år kom det flere forslag på betjentene på Salangen lensmannskontor. Nettavisen har siden starten av desember gått ut og ønsket forslag fra leserne av sidene til kandidater til prisen. Redaktøren av sidene er suveren i å avgjøre hvem som skal få julestjernen hvert år. I år kom det inn forslag på følgende andre kandidater. Salangen Mental Helse, Eigil Rinstad, Agnar Fossbakk på Coop Prix og Andreas Utstøl på utestedet Nyt.


Trakk det lengste strået
Men til syvende og sist falt valget på Salangen lensmannskontor, og deres syv ansatte. Grunnen var enkel slik som flere lesere foreslo for nettavisen. Blant annet utførte politiet på Sjøvegan en rask etterforskning og pågripelse i det store innbruddsraidet som var i kommunen tidligere i høst. Men også for at de yter svært god service til innbyggerne av sine tjenester, slik som andre kontorer ikke alltid gjør. Men samtidig har de igjennom sitt arbeid satt Salangen på kartet. De jobber med saker som ikke bestandig er av det gode slag. De jobber i en etat hvor lønningsposen ikke er mest avgjørende. Meget meget sjelden blir de løfta fram i det lys de fortjener, skriver en av våre forslagsstillere.


- Svært positivt signal
Lensmann i Salangen, Nils Johan Mikalsen kunne stolt ta i mot prisen på vegne av kontoret og de ansatte. - Vi synes det er svært gledelig at vi får en slik folkepris. Det viser at publikum er fornøyd med den servicen vi yter i forhold til dem, og Salangen- kontoret har gjort mye av dette, i forhold til andre kontorer, understreker lensmann Mikalsen.


Håper på fortsatt positivitet

Han håper at publikum fortsetter med å sette pris på servicen fra det lokale politikontoret, og at de kanskje til neste år også kan få en slik pris, hvis folk vil. - Jeg har allerde bestemt hvor julestjerna skal få plass på våre kontorer. Det vil bli i resepsjonen, der vårt første ansikt ut til publikum er, avslutter Nils Johan Mikalsen og tar stolt i mot folkeprisen "Årets Salangen-stjerne 2008".
Foto: Oddgeir Sagerup

Til nyhetsarkivet
Tips en venn