På bildet: Hanne Krogh er klar for Salangen igjen. 26.november i kirka.

 

Etter suksessen i fjor med Krogh, Kjølenkoret, Bardu korforening og barnekor i Salangen kirke skal man igjen fylle Salangen kirke med folk. Hanne Krogh er en sanger, men først og fremst en formidler av format. Vi som opplever henne på scenen, nærer en dyp respekt for dette engasjerte  mennesket og den usedvanlige artisten. Se på hånden hennes når hun følger en musikalsk linje, følg øynene hennes når hun forelsker seg i toner og ord og føl kraften i kroppsspråket når hun entrer scenen og forvandles til artisten Hanne Krogh - og opplev noe rent og sjeldent".
Mest respektert
Hanne Krogh er blant våre mest respekterte scenekunstnere og blant tidenes mestselgende norske artister. Gjennom året er hun travelt opptatt med konserter i Norge og USA, bygget rundt den norske kystkulturen og utvandringen vestover. Hun leder konferanser, seminarer, jubileer og er synlig i sammenhenger hvor folk bryr seg om hverandre.Men i juletider er hun Moder Jul. Gjennom de siste 16 årene har Hanne Krogh brakt oss inn i en verden av juletidens sanger, historier, humor og kunnskap. 

Inn under huden
Hun kryper inn under huden på oss. Vi ler og gråter med henne. Og vi lever med og sitter igjen med verdifulle opplevelser og ettertanke. Gjennom ydmyk og ærlig forkynnelse av julens budskap, byr Hanne Krogh oss på høytidsstunder i vakker sang, nærhet og glede. I kveld kommer hun til Salangen kirke, hvor hun opptrer med 2 voksenkor og 2 barnekor.

 


Med seg tenor
Også i år har hun med seg tenoren Torstein Sødal (27) som gjesteartist - en av de nye, store stemmene i vårt land. Sørlendingen har imponert publikum og kritikere utenfor Norges grenser og blitt sammenliknet med de store sangerne.  Med på turneen er også musikalsk leder Stein Austrud, én av landets fremste keyboardister og produsenter, og Tarjei Nysted som spiller fiolin og perkusjon. Konserten finner sted i Salangen kirke, søndag 26.november. Billetter kan fåes kjøpt på Narvesen på Sjøvegan.

OBS OBS !! Her kan du se et lengre videointervju med Hanne Krogh etter konserten i fjor !