Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
solfindagbig
Det var også en utrolig flott start på dagen i Lavangen, med det spesielle lyset. FOTO: KJELL-ARE PETTERSEN

Flere var oppmerksomme fredag:

Et helt fantastisk lys!

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Både salangsværinger og lavangsværinger var svært oppmerksomme på det spesielle lyset som var fredag morgen og formiddag i begge kommunene.


Det er sjelden at et så fint lys skaper glede og harmoni i desember måneden, men det gjorde det i dag. Både i Lavangen og i Salangen kunne man se lyset klart og tydelig over fjellene og opp mot himmelen. - Er det noe problem med mørketid når det ser sånn ut klokken 09.30 en fredag morgen, sier Gunnar Bendiktsen i Salangen. Han har tatt bildet som er på førstesiden av denne saken. Bildet er tatt ved helsesenteret i Salangen. Kjell-Are Pettersen var ute med kameraet ved Soløy legesenter i Lavangen fredag, og ble veldig fasinert av lyset. - Så var det vintersolverv og vi går igjen mot lysere tider. Bildet er tatt i dag kl 15.00, sier han.


Vintersolverv
En stor og sterk trøst vi må holde oss med, er at jorda ikke gikk under likevell i dag, slik som mange var så redd for. I stedet går vi nå mot lysere tider. Bare det kan jo tine opp ett nordnorskt hjerte mange hakk....

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS