På bildet: Leder i Salangen Næringsforening, Mary-Anne Winstanley
foran Salangen kirke som er konsertsted for Hanne Krogh her i bygda.


Hanne Krogh kommer til Salangen førstkommende mandag for å holde julekonsert i Salangen kirke. Salangen er så heldig og få besøk av den kjente sang-stjernen i år, som bare har to konserter i Nord Norge der Salangen er en av stoppestedene. I tillegg til egne musikkere har Krogh fått med seg lokale sangstemmer fra regionen. Kjølenkoret fra Lavangen og Gratangen kommer ilag med ti sangere fra Bardu korforening. Samtidig skal også barnekor være med. Kort sagt, nærmere 100 personer skal være med på årets største julekonsert i Salangen kirke førstkommende mandag.

Har sikret seg billlett
Næringsforeningslederen Winstanley har bare positive ord om konserten. Hun har selv sikret seg en billett til konserten. - Jeg synes at dette er topp at vi får en slik stor artist hit til Salangen, sier Mary-Anne Winstanley til nettavisen.

Lengre åpningstid
Hun kan fortelle at butikkene på Sjøvegan holder åpent lengre denne mandagen. - Vi holder alle butikkene åpen til kl. 18.00. Dagligvareforetningen har vanlig åpningstid. Så folk som skal på konserten både fra Salangen, og utenfra kan komme tidligere til Sjøvegan, og gjøre førjulshandelen, smiler Winstanley. Hun forteller også at Sagfjorden Vertshus vil servere middag fram til kl. 18.00 også denne mandagen, så folk kan få seg middag før de går på konsert.

Forhåndssalg
Billetter til konserten i Salangen kirke neste mandag 12.desember kan fås kjøpt hos blant annet Narvesen på Sjøvegan, avslutter Mary-Anne Winstanley ovenfor nettavisen.
Foto: Jon Henrik Larsen