I disse førjulstider kommer melodiutgivelsen som et lokalt svar på Band Aid. Tor Sigurd Larsen påtok seg en rolle, på lik linje med Bob Geldof, med å samle sangstemmene til låten. Stemmene har han funnet på ulike steder i Salangen. 18 personer medvirker på sangen, som solister og korister. Det hele er spilt inn i Utsikten Studio hos Ronald Alertsen på Magisås. - Dette var en melodi jeg egentlig skrev på norsk, men som også skal kunne synges på alle språk. Takten igjennom melodien er som hjerterytme og regne. Derfor fikk melodien egentlig det norske navnet "Livets melodi", sier tekstforfatter Gunnar Sæbø til nettavisen.


Ble ivrig
Da Gunnar fortalte Tor Sigurd om sangteksten han hadde skrevet ble han med en gang engasjert og ivrig. - Tor Sigurd tok melodien videre melodiøst og tok kontakt med Ronald Alertsen, som forøvrig er en lydteknikker og produsent med nasjonal karrakter, sier Gunnar stolt. Det ferdige resultatet som nå presenteres på Itunes og Spotify og på CD-singel er utrolig flott. - Det er utrolig mange flinke folk i Salangen, og at prosjektet er blitt til en sang som flere har trykket til sitt bryst, og det er kjempeartig, sier Gunnar Sæbø.


livetsmelodibig2.jpgLansering
I morgen torsdag skal det være offisiell lansering av melodien på Lundbrygga Pub på Sjøvegan. - Det blir fremføring av melodien live, samt at vi skal selge singelen til de som vil kjøpe den som julegave eller bare kjøpe den for å ha den for ettertid, sier Gunnar. I etterkant av presentasjonen av melodien skal det være informasjon om neste års Millionfisken- arrangement. Salget av festivalpass vil også da starte på nettsidene til arrangementet. De som er på Lundbrygga vil også kunne få kjøpt festivalpass der, avslutter Gunnar Sæbø. Dørene åpnes kl. 19.00 Lundbrygga Pub, mens selve arrangementet starter kl. 20.00.

Hør låten "Beat of the heart" her: