Salangshallen var pyntet med julelys og turnglade unger søndag ettermiddag, når Salangen IF Turn skulle ha sin juleoppvisning.  Alle aldersgruppene innenfor turnforeningen visste seg fram, med det de hadde øvet på igjennom høsten. Men mest sjarmerende var nok de aller minste, som med fin musikk balanserte lett igjennom sitt program på juleoppvisningen. Hele forestillingen ble startet til Warner Bros- filmen "Polar Ekspressen" sin kjenningsmelodi. Underveis i sangen ble det blåst i fløyta og turnerne stoppet opp i noen sekunder i beste mannequin- stil.

turnligesprettbig2.jpg


Høyt nivå
Det hersker ingen tvil om at turnerne har blitt enda bedre siden siste oppvisning, og nivået i SIF Turn er høyt. Det fikk undertegnede et klart bevis på når juniorgruppe 1 skulle vise seg frem på matta, da to av turnere stilte seg opp og en annen turner hoppet over disse. Undertegnede ble imponert, ilag med publikummet. 

turnligesprettbig3.jpg
Ina Mienna- Vimme stilte opp på kort varsel som konfransier for SIF Turn. Noe som ble satt stor pris på. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Store prestasjoner
Det var en tydelig stolt leder Hedvig Kristensen i SIF Turn som kunne fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden, med tanke på de ulike mestringene som utøverne hadde gjort. Rundt 150 mennesker hadde funnet veien til Salangshallen den andre søndagen i advent. Se videoreportasje og intervjuer fra oppvisningen i mandagens utgave av "Ettermiddag" kl. 17.00 på SN-TVs 24 timers sendte kanal.

turnligesprettbig4.jpg
Glade og fornøyde turnere stilte opp for et bilde da nettavisens journalist spurte pent. FOTO: JON HENRIK LARSEN