Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ulykkekistefossbig
Fire biler, og fire personer var innvolvert i en kjedekollisjon ved Kistefoss- bru i Salangen fredag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Trafikkuhell fredag formiddag:

En alvorlig skadd

KISTEFOSS: En dame i 20 årene er alvorlig skadd etter en kjedekollisjon ved Kistefoss-brua fredag formiddag. Personen ble sendt med ambulansehelikopter til UNN i Tromsø.


Det var i starten av ulykken snakk om personskader på fire personer. Men etterhvert ble det klart at det var kun en person som var alvorlig skadd i hendelsen, de andre var ikke fysisk skadet. Veien var stengt i over to timer på stedet, på grunn av redning og etterforskning. Det var omkjøring via Prestbakkan. En hund stakk også av etter hendelsen, som var i en av de forulykkede bilene. Den ble senere funnet på E6, og brakt til lensmannskontoret i Bardu. 


En person ble alvorlig skadd i kjedekollisjonen ved Kistefossen fredag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Helikopter rekvirert
Klokken 13.30 ble et ambulansehelikopter fra UNN i Tromsø rekvirert til stedet, for å hente en av de skadede pasientene, som hadde pådratt seg en alvorlig skade. Ulykkesstedet var på Kistefossbrua, og det var snakk om en kjedekollisjon. - Vi driver med etterforskning nå på stedet, og kan si at det er snakk om en kjedekollisjon der fire biler har vært innvolvert. Den ene bilen har kjørt fra stedet. Føreren har sikkert ikke merket at han har vært en del av kollisjonen her, så vi ber vedkommende som har kjørt her ved Kistefossbrua rundt kl. 12.28 fredag formiddag, om å ta kontakt med politiet på tlf. 02800, sier lensmann Hans Roar Rasmussen ved Salangen lensmannskontor til nettavisen.


Se videosnutt fra skadestedet:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn