Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
waterforlife2big
Prosjektgruppa for landsbyprosjektet 2011 ved Sjøvegan videregående skole. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Komiteen for landsbyprosjektet:

Elevene vil få takke

SJØVEGAN: Nå er det straks klart for årets innsamling til Sjøvegan videregående skoles landsbyprosjekt og ungdommene i styret vil takke de som har valgt å stille opp.


Årets arbeidsdag for landsbyprosjektet til Sjøvegan videregående skole er rett rundt hjørnet og nå vil ungdommene i styret sende en stor takk. De har jobbet iherdig de siste ukene med å komme i land med prosjektet og de har også vært med på å skaffe jobb til mange av ungdommene på skolen.


Ikke bare lett
Ungdommne innrømmer imidlertid at det har ikke vært bare lett å sitte i landsby-styret. - Vi har vært i kontakt med nesten alle bedriftene i nærheten og det er ikke alle som er like positive til å ha skoleelever å jobbe for seg for å gi penger til landsbyprosjektet, sier Lorentine Nordmo. Noe de andre ungdommene er enige i. De sier videre at de skulle ønske bedriftene kunne vært mer villige til å støtte opp om et slikt godt prosjekt.


Veldig flott
Når det er sagt, så har de fått med seg mange bedrifter og det har resultert i at nesten alle elevene har fått seg jobb denne dagen. Jobbene har de fått i Salangen, Bardu, Lavangen og til og med på Finnsnes. - Vi ønsker å takke alle bedriftene som har støttet opp om denne aksjonen og håper at de også vil støtte opp om dette prosjektet til neste år også. Da håper vi at enda flere bedrifter blir med, kommer det kjapt i fra Tiril Røstvold. De sender derfor uten en oppfordring til bedrifter om å melde sin interesse allerede nå. Også de som ikke er med i dag bør stille opp synes ungdommene. Pengene går uavkortet til Landsbyprosjektet.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn