Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
hundsavnet2big
Denne frøkna har stukket av heimefra. Nå etterlyses eieren. FOTO: PRIVAT

Hund funnet, savner eieren sin:

Eieren er nå funnet

IBESTAD: Kort tid etter at denne saken ble lagt ut kom meldingen om at hundens eier var funnet. Den lille tispen hadde slitt seg løs fra halsbåndet og stukket av, men er nå trygt tilbake hos sine eiere.


Tirsdag morgen ble en hund tatt hånd om av noen snille mennesker på Ibestad. Hunden ble først observert ved Mjøsundbrua søndag 23.oktober, men dukket tirsdag morgen opp ved Ibestad barneskole hvor den ble tatt hånd om. Hunden som ligner på en elghund, men som ikke virker å være renraset er en liten tispe. Politiet ble varslet, men de hadde ikke fått inn noen melding om en savnet hund i dette området.


Ingen merke
Hunden virker veldig snill også mot barna, men det ser ikke ut til at den har noen merker på seg så eier er vanskelig å finne. Nå etterlyses eieren via Salangen-Nyheter og håper at en eller annen plass der ute, er det noen som savner denne fine lille frøkna. Hvis det er noen som kjenner igjen denne hunden kan de enten kontakte lensmannen på Ibestad eller ringe Laila Skog på tlf nummer 95 75 79 72.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn