Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ungisalangenredaksjonbig
Nettsiden som har fått navnet Ung i Salangen er fra i dag av oppe å går for fullt med nyheter, laget av ungdommer i Ungdomsrådet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ungdommen får egen side i nettavisen:

Egen ungdomsside

SJØVEGAN: Ungdomsrådet i Salangen har nå bestemt seg for å gjøre seg enda mere synlig en de har vært tidligere. I den sammenheng har de ingått ett samarbeide med Jon Henrik Larsen og Salangen-Nyheter.


Ungdommene i Salangen har mye å si og de vil bli hørt. Nå har de inngått et forsøksprosjekt med Jon Henrik Larsen og Salangen-Nyheter hvor de har fått sin egen side på nettavisen. Denne siden heter "Ung i Salangen" og det er ungdommene selv som skal drifte denne og legge inn ungdomsnyheter fra Salangen. Her vil det komme nyheter for og med ungdom, og forsøket skal i første omgang vare ut desember. Etter det vil de ta en evaluering for å se om de skal fortsette med arbeidet.


Unik mulighet

Dette vil bli en egen arena som ungdommene kan bruke for å formidle nyheter til andre. Det er også en unik mulighet for ungdommene til å fortelle sin versjon og legge ut saker fra sitt synspunk. Vise hva de er opptatt av og gjøre de voksne kjent med hva ungdommen gjør, bryr seg om og hva de ønsker for sin fremtid i Salangen.


Malin Bredal Woll er redaktør for nettsiden "Ung i Salangen" på nettavisen Salangen-Nyheter.com. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Ungdomsredaksjonen
Den nye ungdomsredaksjonen i Salangen-Nyheter består av Malin Bredal Woll, Susan Hellum, Tobias Mikalsen, Brage Nygård og Helene Antonette Westgård. Vi tok oss en liten prat med Malin og hun sa at det nå var på tide at ungdommen fikk sin egen spalte hvor de kunne få frem sine synspunkter. - Vi har ikke fått møttes så mye, men dette er spennende og når vi får kommet oss skikkelig i gang blir det bra. Det var litt vanskeligere enn vi hadde trodd først, men det kommer til å gå bra, sier Malin Bredal Woll som gleder seg til å skrive saker fremover.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn