Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
mediagruppa1forside
Mediaklassen ved Sjøvegan videregående skole. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Ungdommene på medialinja på vgs:

DVD om landsby

SJØVEGAN: Elevene i media1 som er andre klasse mediafag ved Sjøvegan videregående skole har laget en egen DVD i forbindelse med skolens eget prosjekt "Water for life".


I forbindelse med Sjøvegan videregående skoles eget "Operasjon dagsverk"- prosjekt har en gruppe elever i mediaklassen laget en DVD med bilder fra prosjektet. Prosjektet som går ut på å blant annet å skaffe rent vann til flere landsbyer i Kambodsja har også vært med på å bidra til flere skoler, myggnett i malariainfiserte landsbyer og økt kunnskap og helse i regionen.


Landsbyprosjektet
Dette er et prosjekt som Sjøvegan videregående gjennomfører i steden for den opprinnelige opreasjon dagsverk, som alle skoler har i disse dager. Prosjektet kommer nærmere og elevene driver selv frem dette og de får et større eierskap til det. I tillegg ser de raskere resultatene av den jobben de gjør. For å få inn penger til dette har de en dag som elevene jobber 5 timer hos ulike bedrifter hvor de får 350,- kr eller mer for den jobben de gjør. Pengene i sin helhet går til landsbyprosjektet.
 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn