Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
finhimmelbig
Selv om det ikke er så mye snø nå, så er det iallefall fint på himmelen om dagene. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Det er lov til å håpe:

Drømmen om en hvit jul

SJØVEGAN: Nå er det bare en uke igjen til jul og det er ikke mye snø og julestemning ute. Og det kan se litt mørkt ut for de som ønsker seg snø til julaften. Det er nemlig ikke særlige kuldegrader å spore på værmeldingene.


De to siste dagene har temperaturene steget kraftig og i dag hadde vi hele 3 grader uten for kontoret til Salangen-Nyheter i Kongsveien 79 på Sjøvegan. Det ser heller ikke ut til at det skal bli noe kaldere fremover heller for de som nå driver å tusler utolmodig rundt snøfreseren. Den skal nok få stå en liten stund til i følge både yr, storm og pent.no. Men det er fortsatt lov til å håpe at det er snø som kommer lille julaften og ikke regn.


Yr
I følge yr.no så blir det som kaldest kommende søndag. Da er det meldt hele 7 minusgrader, men så blir det mildere fra mandag igjen. Er vi heldig kan vi få et lite dryss av snø mandag, men det tiner bort til torsdag i neste uke. Men så er det meldt litt snø lille julaften, men det er ennå litt usikkert så alt håp er ikke ute. Kanskj vi kan få hvit jul.


Storm
På nettstedet storm.no er det også meldt kaldest på søndag som kommer og mildt helt frem til jul. På lille julaften er det meldt nedbør, men om det kommer som snø, regn eller kansje sludd er ikke helt sikkert ennå. Litt vind må vil vel kanskje regne med også, men det er ikke mye det er snakk om.


Pent

På Pent.no er det nesten samme værmeldingen som på de to andre nettstedene med kaldt på søndag og mildt hele neste uke. Og bare lille julaften er det meldt noe som helst slags nedbør. Også her er det meldt sludd lille julaften. Pent.no har meldt litt mere vind en de to andre, men det vil likevel ikke bli noe mer en en liten bris.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn