Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Deler ut arbeidspris

Nok en gang skal arbeidsmiljøutvalget i Salangen kommune dele ut arbeidsmiljøprisen til en engasjert person som jobber innenfor organisasjonen, og personen må sto opp til prisens kriterier.


I år blir det sjette gangen at arbeidsmiljøprisen blir delt ut. Siden 2004 har utvalget gitt en pris til velfortjente personer som har bidratt med noe positivt til sin arbeidsplass innenfor kommunen.


God nominering
Nominering til prisen startet 26. november, og det er kun personer som jobber i Salangen kommune som kan nominere den som de synes er verdig til å motta arbeidsmiljøprisen. Hittil har arbeidsmiljøutvalget fått inn fire gode forslag på kandidater. - Det er en koselig og positiv pris, forteller personalsjef Ane Kristine Haugen til nettavisen.


Positiv pris
17. desember skal vinneren av arbeidsmiljøprisen offentliggjøres. Kriteriene som stilles til vinneren er at personen må ha godt humør samt sprer trivsel og glede rundt seg, uoppfordret gjør noe positivt for miljøet på arbeidsplassen, og som oppmuntrer og støtter kolleger som sliter med problemer og gir ros og varme.


Får pengegave
Vinneren får også 3000 kroner i tillegg til arbeidsmiljøprisen. - Jeg synes at det er både positivt og viktig. Det handler om å se hverandre i hverdagen og være gode kollegaer, avslutter Haugen.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn