For 2019 gjør arrangørene en justering på kveldsarrangementene, mens fiskekonkurransen blir som før. – Vi har lyttet til folket og gjort endringer som vi vet mange har ønsket seg, sier artistgeneral Christer Møller. Justeringa av konseptet betyr at det på fredag blir festival-og konsertstemning mens det på lørdag blir 90- tallsparty med flere artister. Og after fishing i festivalteltet som vanlig torsdag, fredag og lørdag!.

Kveldspass blir billigere!
Folk har opp igjennom tidene vært opptatt av prisene for å delta på festivalen. – Prisene er endret slik at kveldspass på lørdag koster 350,- kroner og på fredag 550,-. Og vi har laget et tydelig musikalsk skille mellom fredag og lørdag, sier Møller.


DDE til Salangen!
Millionfisken- komiteen har flere ganger vært ute i sosiale medier og etterspurt sine festivaldeltakere om hva de ønsker og se på scenen under arrangementet på sommeren. De har fått flere tilbakemeldinger. – Vi har også her lyttet til publikum! Hvert år mottar vi hundrevis av forslag på artister. En av gjengangerne har i alle år vært D.D.E, og endelig passet det for dem den første helga i juli 2019! Det er liten tvil om at Bjarne Brøndbo og D.D.E er i stand til å skape vanvittig god stemning når de inviterer publikum med på sine refreng. – Det er bare å begynne med å, å, å – så synger alle med på hvor likar det går no!. De er Norges desidert beste allsang-band og folkets favoritt uansett hvor i landet de spiller, sier artistgeneral Møller.

ddemillionfiskenbig2.jpg
Gruppa Paradiso kommer også til Millionfisken lørdag under arrangementet. 


Salangen tilbake til 90-tallet
Lørdagen under festivalen blir til neste år endret. - Vi endrer konseptet til litt mer club og party. – Folk skal kunne prate, danse, nyte musikken, la seg rive med eller bare «chille». Vi ønsker med dette å «treffe» enda flere folk og har altså også senket prisen ytterligere på lørdag, sier Møller. Millionfisken ønsker å gjenskape magiske hits fra 90-tallet, og det blir garantert både puddel-rock og reinspikka eurodisco. Disse legendene fra 90-tallet er booket: Infinity med hits som «Happy» og «Feeling Good» , Alice DJ med hits som «Better Off Alone» og «Back In My Life», og Paradisio med storhiten «Bailando».

Se musikkvideoen til Alice DJ under: