Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
midnattfeiriingbig
Det blir feiring av det nye året på Lundbrygga Pub i helga. Og de som er på utestedet etter midnatt får også oppleve fyrverkeriet i Sjøvegan-sentrum. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Utelivsfronten i Salangen denne helga:

Årets siste utelivshelg

SJØVEGAN: I kveld fredag starter nyttårshelga med åpent på Lundbrygga Pub på Sjøvegan, så fortsetter det lørdag med kafe på dagen og feiring av de siste timer av året på kvelden. - Vi ønsker alle velkommen, sier innehaver Andreas Utstøl (bildet).


 

Nå går vi inn i årets siste helg, og det skal bli ei flott helg. Fredag 30.desember har Lundbrygga Pub vanlig åpningstid fra 22.00-03.00. På dagen, nyttårsaften blir det åpen kafe på Lundbrygga fra 11.00-15.00.


Nyttårsaften

På selveste siste dagen i året åpnet Lundbrygga Pub dørene igjen klokka 18.00 på kvelden med fyrverkerivorspiel. Her blir det også underholdning av Tom og Torgrim frem til fyrverkeriet starter. Det er gratis inngang til denne delen. - Vi holder også åpent etter fyrverkeriet og da serverer vi roastbeef tallerken med tilbehør. Dette må da bestilles på forhånd, sier Andreas Utstøl. For å bestille dette tar man bare kontakt med Andreas selv. På nyttårsaften holder Lundbrygga åpent til klokken 03.00 inn i det nye året. 


Nytt år
Selv om vi går inn i et nytt år blir det ikke stille på utelivsfronten i Salangen. Tvert i mot, vi kan nemlig komme med en aldri så liten nyhet fra Andreas Utstøl. Lørdag den 21.januar  blir det dansegalla på Sjøvegan. Endelig får alle danseglade en mulighet til å svinge seg skikkelig på Sjøvegan også. - Vi kommer tilbake med enda mer informasjon etterhvert, men for de som ønsker å sikre seg billetter tidlig så er billettene allerede lagt ut for salg. Foreløpig så er det Euronics på Sjøvegan som selger disse, så det er bare å stikke innom der å kjøpe seg billetter for de som ønsker, avslutter Andreas Utstøl til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn