Det var masse kos, middag med kaffe og kaker attåt. De vel 55 gjestene fikk servert gryterett til middag og til kaffen ble det satt fram masse flotte kaker så gjestene fikk en skikkelig kosekveld. De nettavisen snakket med var veldig fornøyd med å bli satt pris på for den frivillige innsatsen de gjorde. - Det er veldig trivelig at de gjør dette for oss og at vi blir satt pris på som frivillige, sa blant andre Enok Sommarset, Steinar Gjertsen, Torbjørn Esaiassen og Tor Eriksen som alle er frivillige, og kunne nyte en kosekveld sammen med alle de andre frivillige i Salangen.


Frivillige
Dette er dagen da de som yter det lille ekstra og stiller opp for andre på frivillig basis, får litt igjen for den jobben de gjør. Hvert år blir det holdt en slik fest for å takke alle de frivillige i Salangen. Uten disse hadde mange hatt mye mindre enn de har i dag, både av tid og hjelp. Så det er nok ikke å ta for hardt i når vi sier at den enorme innsatsen de frivillige gjør, faktisk sparer kommunen for masse penger. Og hvem skulle ellers gjort den jobben. Alle de frivillige fortjener en ekstra stor takk.


Tidligere vinnere
I år ble frivillighetsprisen delt ut for ellevte året på rad og den første prisen ble delt ut i 2000. Den gang var det Arnfinn Grøtland og May Tove Marthinsen som vant. En pris i allefall Arnfinn fortsatt setter pris på. Årets prisvinnere var i allefall veldig fornøyde og beæret for å få prisen. Utdeler av prisen var styreleder på SAFA, Jimmy Treland ikledd et stort kjede, noe som skulle likne et ordførerkjede. - Litt moro må man lage rundt en slik tilstelning, det kan ikke være bare seriøst, sier May Eriksen med et smil og får mange enige nikk rundt bordet når vi spør om kjedet.


Årets vinnere
Årets Frivillighets pris ble delt mellom to flotte damer som har gjort seg bemerket i gjennom mange år. Lisbeth Johnsen og Irene Bjørstad har begge gjort seg bemerket for den enorme jobben de har gjort som frivillig gjennom mange år. Om Lisbeth ble det sagt at, slik hun i mange år rent mellom hjemmet og sykehjemmet som frivillig så lagde hun en sti mellom huset og sykehjemmet. Om Irene så ble det sagt at hun med sine gode kaker var ansvarlig for mange kilo rundt hoftene på mange folk. To kommentarer som frembrakte god latter i forsamlingen. Og etter applausen og kommentarene som kom i ettertid så var det to velfortjente vinnere som kunne motta diplomet, en stor julestjerne og flotte gaver. Og begge var takknemlige og de satte stor pris på å få denne prisen.