På bildet: Butikksjef Lars-Kai Nordmo (t.v) inviterte i går både
firebente og to-beinte til bursdagsfeiring på FK-butikken på Sjøvegan.


Hundeföret Labb feirer 10 års jubileum. Det måtte markeres på Felleskjøpet sin butikk på Sjøvegan. Butikksjef Lars Kai Nordmo inviterte både to beinte og firebeinte på godsaker i går. - Labb hundeför er laget av Felleskjøpet selv, og er kåret til best i test 2 år på rad, smiler butikksjef Nordmo. I går stakk jentene Nora Charlotte Hognestad Fjærvoll, Malin I. Kvernland Monrad og Dorentine Nordmo (bildet) innom butikken. Med seg hadde de hunden Shan-Bayaz. Alle de fire fikk noe godt å spise på når de besøkte butikken.


To dagers bursdagsfeiring
Lars-Kai understreker at det i går var bursdagsfeiring, noe det også er i dag lørdag. - Folk må komme innom og få seg et kakestykke, og se på de gode tilbudene vi har på hundeför nå. Og hvis du tar med deg den firebeinte så vil også den få noen godsaker å spise på, frister Lars- Kai Nordmo.


Litt om föret
Labb er et kvalitetsfôr med høg smakelighet, basert på naturlige råvarer. Fôret finnes i ulike varianter, spesielt tilpasset hundens alder og situasjon. Labb tørrfôr produseres i Vaksdal utenfor Bergen, og vegen er derfor kort fra fabrikk til norske hunders matskåler. Labb har siden Felleskjøpet lanserte det i 1996 oppnådd å bli markedsleder på hundefôr i Norge.