På bildet: Torstein har tatt plass på en av sitteplassene i ny-puben. Alt
er nå klart for kveldens åpning.


Det er ikke lite Torstein Sørensen har planlagt for den store åpningskvelden idag. - Jeg skal ha fyrverkeri klokken 21.00. Så da er jeg sikker på at alle kommer til å se at jeg har åpnet, ler Sørensen som gleder seg til å ta fatt på jobben med å være pub-eier i Salangen. Etter mange måneders arbeid med å pusse opp lokalet, og få møbler på plass, er alt nå ferdig. - Jeg har ikke tatt opp noen lån på dette. Jeg har kun brukt egne penger, sier Torstein Sørensen stolt. Han har blant annet overtatt en del møbler fra den nedlagte puben "Kelly's Corner" i Tromsø. Samt at han har fått tak i det gamle barskapet fra den nedlagte bistroen i Salangen.


Spesielt sted - med spesielt navn
Ny puben som har fått navnet "Fryseriet" skal i første omgang bare ha åpent på fredager og lørdager. - Jeg skal ta det litt med ro i starten nå, og så får vi se. Det er mange som ønsker å ha lukkede selskaper her, og det er hyggelig. Allerede er det to selskaper som har booket seg inn her, som vi bare må finne dato til, forteller Sørensen. I lokalene der puben holder til har det før i tiden vært et fryseri. Her kunne folk leie seg fryser for mat o.l. - Derfor fant jeg navnet "Fryseriet". Det var jo satt allerede før vi begynte og pusse opp, sier Torstein stolt.


På bildet: Torstein har klart alt i baren til åpningen i kveld.Musikk og kos
Han kan også røpe at i framtiden vil han satse på musikk på noen kvelder i måneden. - Jeg tror folk i Salangen trenger en rolig plass å kunne gå ut og prate med andre, og ha det sosialt, understreker den nybakte pub-eieren. Han beskriver den typiske gjesten hos "Fryseriet" som følger: - Han/henne er i tretti årene og liker god dansemusikk, beskriver Torstein Sørensen. Salangen-Nyheter kommer tilbake med reportasje fra åpningen !
Foto: Jon Henrik Larsen