Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
passpaavognabig
Det kan nok være lurt for de som har campingvogn stående nede i Elvelund camping, og ta en titt på forholdene gjevnlig - med tanke på vannhøyden.

Flomvarsel for Nordland og Troms:

Campingvogna i vannet

ELVELUND: Natt til lørdag sto flere av campingvognene på Elvelund Camping med hjulene i vann fra Salangselva, som har begynt og gå over sine bredder.


Vannstanden i både elver og hav er denne helga ganske så høy. Natt til lørdag fikk nettavisen tips om at flere av campingvognene nede på Elvelund Camping sto med hjulene i vann fra Salangselva, som hadde begynt og gå over sine bredder. Det kan nok være lurt for eierne av vognene og følge situasjonen med vannstanden fortløpende.


Blir mye vann
Fylkesberedskapssjefen har sendt ut melding om at det ventes ekstremt høy vannstand langs kysten fra og med Møre og Romsdal til og med Sør-Troms pga springflo, storm og høye bølger inn mot land. Vannstanden er anslått til å være opp til 110 cm over det som er oppgitt i tidevannstabellen. Lørdag ettermiddag ventes det ekstremt høy vannstand i Troms og Finnmark. Vannstanden er anslått til å være opp til 90 cm over det som er oppgitt i tidevannstabellen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn