Det blir skiutstyr-salg i kafeen på Salangshallen fra klokken 18.15. Har dere noe utstyr dere ikke trenger lengre og ønsker å selge, ta dette med i hallen på mandag . For å få pengene for det dere selger, må dere sette på navn og pris på hvert produkt så de vet hva som blir solgt. - Vi håper at så mange som mulig kommer, både for å kjøpe og selge, sier leder Kenneth Daleng i SIF Ski.


Alle
Det er ikke bare medlemmer i SIF Ski som kan komme, men alle som ønsker. Både for å kjøpe og selge. Pengene fra salget går til de som leverer utstyret for salg , men det er SIF Ski som er arrangør av markedet.


Foreldremøte
Samtidig som det blir bruktmarked blir det foreldremøte for de som har barn i skigruppa. - Vi har mange nye medlemmer i år så derfor vil vi være tilstede for å svare hvis det er noen som lurer på noe, sier Kenneth Daleng. I tillegg ser skigruppa på en ny klubb-kolleksjon av klær så det blir anledning til å prøve ulike størrelser for å finne hvilken størrelse hver enkelt må ha. Det blir også gitt info vedrørende kolleksjonen som er valgt.