Årets nyttårsarrangement blir mer spektakulært enn noensinne. Det er leid inn profesjonell lyd, og fyrverkerigjengen har bestilt spesialskrevet musikk. NRK vil være til stede og komiteen for nyttårsarrangementet ønsker å vise frem Salangen på best mulig måte. I den forbindelse har de henvendt seg til Salangen skole med ønske om at elevene skal opptre med den fantastiske avslutningen på skolens vinterspill "Ild for Live". Til det trenger de 50-70 elever.


Lokalkomponert musikk
Skolen gjentar oppsetningen hvert tredje år slik at alle elevene på mellomtrinnet deltar i minst en forestilling i løpet av skoleløpet. I 2005 ble skolen invitert til Vinterfestuka i Narvik og samme år ble skolen kåret til "Årets salangsværing" for oppsetningen som inneholder lokalkomponerte sanger og musikk. Teksten i stykket handler om håp for en fremtid der alle folkeslag kan samles og leve i fred med hverandre, noe som er et meget passende nyttårsforsettt


Trenger deltagere
Elevene vil bidra med sitt innslag ca et kvarter før fyrverkeriet starter, og de vil være ferdig i god tid før fyrverkeriet. Ungenes innslag vil vare ca 5-6 minutter. Under denne flotte avslutningen marsjerer elevene inn utkledd i hvite drakter og med tente fakler. Elevene som ønsker å delta får utdelt kostymer før jul, og fakler vil bli delt ut før forestillingen ved sceneområdet ved siden av Prix. De som ønsker å være med må avtale med foreldrene, og gi besjed til kontaktlærer innen tirsdag 11.desember. Om dette skal bli gjennomførbart trenger komiteen minst 50 elever, og de håper at så mange som mulig vil være med og vise frem Salangen fra sin beste side.