I morgen torsdag 13. desember kl 19.00 får lattermusklene trimmet seg i Salangen Kulturhus. I følge gutta selv har Honningsvågrevyen brukt strøm, kald dusj og støvkost for å endelig samle essensen av den originale gjengen.


Gamle gullkorn

Frank Arne, Finn Arild, Bård, Bjørnar, Viggo og Steve har dykket i arkivet og tørket støv av gamle nummer. Her får vi se alle gullkorn fra 15 års turnèring. Mange vil nok få et gledelig gjensyn med Selnes i langunderbuksa, grevinnen og hovmesteren, Bastesen og Staff, etniske nummer fra Finnmarksvidda, Filip fra Bø og mange flere. Kort sagt tar de frem alle gullkorn fra 15 års turnering, så her har vi mye å glede oss til. Det er ikke umulig at man også vil få se et og annet nytt nummer fra disse gutta som er kjent for å få folk til å vri seg av latter.


Salget har startet
Billettsalget er alt startet og de koster kr 300 pr person. Ønsker du å se revyen bør du skynde deg til kulturkontoret i Salangen og sikre deg billett før de blir utsolgt. – Honningsvågrevyen var her i fjor og da var det helt fullt hus og det var kjempeartig. De er en fin gjeng å jobbe med og vi regner med at salen blir full denne gangen også. Vi kommer til å ha dørene åpen på kulturhuset fra kl. 18.00 med kaffe og noe å bite i for de som er interessert i det, forteller Bjarne Dahlberg ved Salangen kommune, kulturkontoret.