Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
barnsomporerendebig2
Bente Høiseth fra Tromsø kommune kommer for å holde foredrag for de ansatte i Salangen kommune på fredag. FOTO: TROMSØ KOMMUNE

Miniseminar for ansatte i Salangen kommune:

Barna satt i fokus

SJØVEGAN: Fredag 28.oktober skal det avholdes et miniseminar for ansatte i Salangen kommune. Tema for seminaret er "Barn som pårørende".


Nå skal den årlige nasjonale rehabiliteringsuka markeres med et miniseminar med tema "Barn som pårørende". Målgruppa er alle ansatte i Salangen kommune. Seminaret avholdes på kulturhuset,  fredag 28. oktober klokken 11.00 og avsluttes klokken 15.00.


Foredrag
Disse kommer for å holde foredrag: Bente Høiseth fra Tromsø kommune. Tromsø kommune er en av 26 modellkommuner i Norge. Modellkommuneforsøket er et utviklingsarbeid i forhold til å utvikler gode modeller for tidlig identifisering og systematisk oppfølging av barn av psykisk syke og rusavhengige mellom 0-6 år. Christina Birkemose. Christina forteller om sine opplevelser med å vokse opp med en psykisk syk mor.


Programmet
- Alle brikkene er ikke helt  på plass ennå, men et mer detaljert program kommer tidlig i denne uken, med påmeldingsfrist onsdagen via mail til meg, sier ergoterapaut Anne Gerd Eira i Salangen kommune.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn