Før jul i 2019 hadde kunstnerne Selma Køchling og Vidar Laksfors kunstutstilling i den gamle Coop-butikken på Sjøvegan. - Da vi hadde utstilling på Sjøvegan kom det spørsmål om vi kunne legge opp til å ha et kurs om kunst. Det at vi setter opp et kurs for barn nå, er et samarbeid mellom oss og Salangen kommune. Om innholdet kan jeg fortelle at det blir ikke noe malerier, men skulptur i forskjellig form. Vi skal rett og slett vise barn, å lære dem å bruke øynene å se hva ting kan være og hvordan kan enkelte ting settes sammen til  å gi et kunstnerisk uttrykk, forteller kunstneren Selma Køchling til nettavisen.


Finne ut sammen
Når det ikke er tegning, et maleri eller en skulptur, hva er ting da?. - Det er dette vi skal finne ut av sammen med dere som har lyst å være med på dette kurset, som blir veldig spennende. Kurset er gratis, og begynner lørdag den 8.februar kl 09:00 til kl 18:00, og fortsetter samme tid på søndag den 9. februar. Det settes opp skyss, så barna blir hentet ved Rema 1000 på Sjøvegan kl 09:00 og leveres på samme sted kl 18:00, og vi servere mat og drikke. Allerede første dag vi annonserte dette, så har det kommet  to påmeldinger til Hilde Løvberg som er kontaktperson i salangen kommune, forteller kunstneren Selma Køchling, og legger til at vi gleder oss.

dav
Den gamle skolen på Lavangsnes brukes til atelier for kunstarbeidet. FOTO: PRIVAT


Påmelding
Dersom det er spørsmål til hvordan melde seg på, så er det bare å ta kontakt med Hilde Løvberg i Salangen kommune, telefon 90250805. - Hvis det er spørsmål om selve kurset og trenger mer informasjon, er det bare å kontakte Selma eller Vidar på telefon 48395083/ 90835811. For påmeldingen er det prinsippet om først til mølla, for vi kan ha max 6 deltakere på kurset. Jeg er både spent og gleder meg masse til kurset avslutter Selma Køchling til nettavisen.