Da nettavisen møtte opp i hallen i går var allerede kampene godt i gang. Det var en litt anspent spenning mellom lagene og det var tydelig at alle gjerne ville vinne.


Kledd seg ut
De forskjellige lagene hadde kledd seg ut til denne anledningen. Helsefagarbeidere, indianere, non stop og felleskjøpsnisser var noen av de kreative kostymene de hadde. På juleavslutningen i kantinen i dag tirsdag kåres det hvem som hadde det beste kostymet.


Fin avslutning
En av de som deltok i turneringen var Serine Løvberg. - Jeg synes det er kjempe artig og koselig at hele skolen samles på denne måten. Vi blir liksom bedre kjent med hverandre på en helt annen måte, sier Løvberg til nettavisen. Hun og laget hadde kledd seg ut som helsefagarbeidere å dette med en naturlig forklaring siden de går helsefagarbeider på skolen.


Vinnerlagene
Det jentelaget som vant hele turneringen var Wild Western. De går tredje året på allmennfag. De hadde kledd seg ut som cowboyer. Guttelaget som vant i år, var også i samme klasse som vinnerlaget til jentene. Hva de vinner får de vite på den offisielle skoleavslutningen i kantinen i dag tirsdag.