Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sjøvegan videregående skole

Arrangerer entrepenørdag

Elever på Sjøvegan videregående skole arrangerer idag entreprenørskapsdag på Kulturhuset i Salangen


Ungdomsbedriftene i klassene 1 SA, 2 SA og 2 KOA har satt seg store mål på denne dagen! Bedriftene har spenstige navn som "UB BrøB", UB Dat@cafe, UB "Kokkeluran" og UB "Hi-Fi Paradise Asim", melder Sjøvegan vgs. sine nettsider

Vil presentere
Samtlige ungdomsbedrifter vil presentere seg og sitt arbeid i høst. Det vil møte folk fra lokalt næringsliv og fra kommunen. Mentor for ungdomsbedriftene på SVS, Morten Andersen , vil fortelle om sin rolle overfor elevene. Ordfører i Salangen Ivar B Prestbakkmo kommer og stiller spørsmålet : "Trenger vi flere bedrifter i denne regionen og hvorfor?" Karstein Sørensen, fra Senter for EDB og Kunnskap, vil fortelle om årets "Gazelle bedrift". Ragnvald Storvoll vil fortelle om Gnist-prosjektet og Stig Stokkland vil gjerne si noe om regionalt samarbeid i denne sammenheng.

Tenke samme tanker
Skolen, med driftige Salg- og Servicelærere i spissen, vil arrangere entreprenørskapsdagen for å få og gi elever, næringslivet og politikere innblikk i hverandres tanker om regionens framtid. Hva skjer og hva kan vi gjøre for å få en lysere og framgangsrik framtid for vår flotte kystregion? Les mer om dagen senere på Salangen-Nyheter.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn