Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aksjon i narko-miljøet

Lensmannen i Salangen gjennomførte torsdag morgen en aksjon mot en boligadresse i Salangen. - Vi pågrep en person, og gjorde et narkotikabeslag på den aktuelle adressen, sier narkotikakontakt Bjørn Hugo Solvang (bildet) ved Salangen lensmannskontor.
På bildet: Politibetjent Bjørn Hugo Solvang viser fram brukerutstyr fra narkotikamisbruk.


I morgentimene torsdag gjennomførte betjenter fra Salangen lensmannskontor en aksjon mot en boligadresse i Salangen. - Det stemmer. Vi gjorde en aksjon mot en adresse, der vi pågrep en person. Det ble også gjort beslag av narkotiske stoffer på bopellen, sier narkotikakontakt Bjørn Hugo Solvang ved Salangen lensmannskontor. Han avviser også det som Troms Folkeblad torsdag formiddag skrev om at det hadde vært en narkotikarazzia på Sjøvegan. - Det har overhode ikke vært en razzia. Vi har pågrepet en person, og han ble etter kort tid permitert fra oss, sier Hugo Solvang.


Kjenning
Politibetjent Solvang forteller at mannen som ble pågrepet torsdag, er en kjenning av politiet innenfor narkotikamiljøet i Salangen. - Han er kjent av oss før, og har tidligere forhold med narkotikabesittelse, avslutter Solvang.
Foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn