Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Replikken

REPLIKKEN_15APRIL_ALEKS_INGRESS

Brugda og Snubbarennet

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om Snubbarennet som arrangeres for 45. gang, en melding om at Hålogalandsbrua fra 23. april skal holdes stengt, og om Havforskningsinstituttets nye prosjekt, å kartlegge verdens nest største fisk i Norges-farvannet.
REPLIKKEN_12APRIL_STIAN_OG_ALEKS_INGRESS

De viktigste påskesakene

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør og Stian Trondsen gått igjennom de viktigste påskesakene som har blitt tatt opp i løpet av denne uken.
REPLIKKEN_11APRIL_ALEKS_INGRESS

Snøskred og trafikk

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om snøskredfaren i Troms og hva du bør være obs på til påsken, Evenes kommunes trafikksikkerhetutvalg som jobber for en tryggere trafikk og om «Norges største foreldremøte» som skjer senere i kveld.
REPLIKKEN_9APRIL_STIAN_INGRESS

Fjellkonsert og kunst

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om en arrangert konsert på toppen av Sagvasstinden, om mangel på 17. mai kafé i Salangen og om et unikt kunstverk som sikret en UKM-deltaker plass i landsstevnet.
REPLIKKEN_8APRIL_INGRESSjpg

Elevbedrifter og dans

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om årets fylkemesse for elevbedrifter, påskeplanene for kirken på Ibestad og snakket med en av «The Three Survivors» som kom på topps i årets NNM i Dans på Finnsnes.
replikken-stian

Freeride og butikkåpning

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om arrangementet Andørja Freeride og reåpning av Bunnpris- butikk i Bogen i Evenes.
replikken-stian

Jegerprøve og utbygging

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om jegerprøven som skal arrangeres i Salangen og pratet med ordfører i Evenes kommune om bygging av skole og flerbrukshall.
REPLIKKEN_27MARS_INGRESS

Betelskip og rapport

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om grunnen bak hvorfor Betelskipet «Elieser 6» dessverre ikke kunne seile inn til Sjøvegan tidlig i år, og litt om «Tilstandsrapport Ibestad» og hva de skal ta opp tirsdag 2. april
REPLIKKEN_26MARS_INGRESS

Kunstutstilling og LAN

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om etableringen av mottak ved Storfossen Bokollektiv AS i Gratangen kommune, info om SjøveganLAN som snart arrangeres i Salangen, samt et spesielt besøk av Selma og Vidar ved Lavangsnes Wunderkammer.
REPLIKKEN_25MARS_INGRESS

Dansegalla og jubileum

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om Kvæsmebolet Revygruppe som feirer 30 år med revyfest på lørdag, nyheten om Vikingarna som gjør en comeback ved å spille på en ekstra dansegalla på Evenskjer, og om Várdobáiki Samisk senter som nå har fått på plass planene om å renovere deres lokaler på Evenskjer.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS