Nilla Nielsen er en svensk sanger, låtskriver og musikkprodusent fra Helsingborg. Lørdag 19.oktober ventes hun å returnere til Salangen. Nielsen, som mange andre, liker seg tydeligvis i kommunen. I september spilte hun nemlig live på Lundbrygga Pub.


Godt oppmøte
Nielsen har fått gode tilbakemeldinger og anmeldelser på alt hun har levert. - Hun er en bra liveartist med positiv utstråling og en sterk nerve som berører publikum, sier Ronald Alertsen til nettavisen. Bassisten skal spille sammen med Nilla på Fryseriet Pub. Han forteller også at det var bra med folk på Lundbrygga sist hun var på besøk, og at artisten kommer til å spille variert musikk denne lørdagen. - Hun vil fremføre egen musikk, men også andre annerkjente låter, sier Alertsen videre.
 

nillamedbybig1.jpg
Nielsen har gitt ut hele fem album med eget materiale. FOTO: PRIVAT


Håper på fullt hus
Bassisten i Blått & Rått kjenner Nielsen godt fra før av. - Jeg bidrar i noen av låtene på hennes siste album "Så Nära", foteller han. Den svenske sangerens musikk er inspirert av U2, Tracy Chapman, Alanis Morissette og Bob Dylan. Konserten på Fryseriet Pub starter rundt klokken 23.00, og Ronald gleder seg til spillejobben. - Jeg håper på fullt hus denne gang. Nielsen er en allsidig og dyktig artist som det er verdt å få med seg, avslutter han.