Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Streamer

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvertene Are Apeland og Johan Karlsen hadde fredagens sending av "Helgestart". Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
koftetradisjon_ved_Sor_troms_museum_FORSIDE

Unger i samisk barnehage klippet snora:

SJØVEGAN: Utstillinga av Koftetradisjoner i Sør Troms åpnet i går torsdag på Sør Troms museum på Sjøvegan. Representanter fra Astafjord Språksenter var tilstede ilag med Astafjord barnehage sto de for snorklippingen.
Les mer
landbruksmessedag2-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Søndag ettermiddag hadde SN Produksjon den andre landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Arrangøren av messa, Landbruk Nord er veldig godt fornøyd med helgas messe.
Klikk her for å se opptaket
landbruksmessa2019-dag1-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Lørdag ettermiddag hadde SN Produksjon den første landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) stakk innom sendingen.
Klikk her for å se opptaket
lavangsvekkapris-forside

Ordføreren tildelte torsdag kveld:

TENNEVOLL: Torsdag kveld ble årets ungdomspris og kulturpris utdelt. Det var Leif Ove Halonen som fikk ungdomsprisen og Geir Ove Mortensen som fikk kulturprisen. Begge prisene ble tildelt av Lavangens ordfører Bernhardt Halvorsen .
Les mer
skibotnmarkedet2019-forside

Møter velgerne på Skibotnmarked:

SKIBOTN: Årets Skibotn-marked er preget av lokalpolitikken og at det i år er kommunevalg. Tonje Nilsen (t.v) og Amalie Naimak (t.h) er begge listekandidater for Høyre i Storfjord, og møtte lørdag velgerne på stand i Skibotnhallen. Salangen-Nyheter har besøkt markedet og laget web-tv sending derifra.
Se vår sending fra markedet
SALANGEN-NYHETER.COM

Kulturuke står for tur:

TENNEVOLL: Fredag kveld ble Lavangsvekka 2019 offisielt åpnet av ordfører Bernhardt Halvorsen i Lavangen. Kulturuka ble åpnet med brask og bram nå som bygda denne helga arrangerer korpsstevne.
Les mer
 
hELGESTART21_JUNI

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Kjell Arne Wullf og Steinar Rollmoen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var midtsommerdag og kveld. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
kantorstilling_lyses_snart_ut_ingress

Guds ord flyttes ut av kirkerommet:

SJØVEGAN: Sokneprest Grete Glemmestad invitere til friluftsgudstjeneste på Haugvang gård førstkommende søndag.
Les mer
lavangsvekka_ingress

Lavangsvekka 2019:

TENNEVOLL: Programmet til Lavangsvekka 2019 er nå stort sett klar, og i år kan folk glede seg til nye arrangementer, samt flere konserter. – Ting begynner å se veldig bra ut, sier Christian Buschmann Ekeland.
Les mer
benedictereiserforside

Vil hjelpe mennesker som trenger det:

SJØVEGAN: De to siste årene har Benedicte Aglen Løkse (20) jobbet med bistandsarbeid. Nå reiser hun til Lushoto i Tanzania.

Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Geir-Arne Ekman og Astrid Normann Mikalsen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var grilling og messer. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
rampestrek_i_salangen_INGRESS

Rampestrek har gjort seg ferdig:

SJØVEGAN: Fra onsdag denne uken har Petter Bratland (t.v.) og Tobias Leufstadius tilbragt tiden i Salangen for å friske opp fargepaletten i sentrum. Siste malingsprut ble utført på Lundbrygga i går, men er karene fornøyde denne omgangen?.
Se videoreportasje
 
tur_til_oyriket_harstad_INGRESS

Dagstur til øyrikene i Harstad:

SJØVEGAN: Med Hans Hammer og Odd Iversen som guider, fikk LHL Salangen og SAFA en spennende og interessant dagstur med Furuly Turbuss til øyriket Grytøy, Sandsøy og Bjarkøy i Harstad. – Utrolig for lokalsamfunnet, sier Agnes Amundsen.
Les mer
revy_ungdomslagrevylaget_INGRESS

Flott revy-premiere:

SJØVEGAN: I går aften hadde Ungdomsrevylaget premiere på sin første revy på Salangen kulturhus. – Vi følte at revyen alt i alt gikk kjempebra, forklarer leder Martine Daleng.
Les mer
 
salangenssalomonsenforside

420 kilometer med ski, hund og pulk:

TRONDHEIM: Den utflyttede og friluftsentusiastiske salangsværingen Joackim Salamonsen (bildet) tok med seg sin trofaste riesenschnauzer Ylva, pulk og gikk på ski fra Saltfjellet til Kiruna. Dette laget han film av.
Les mer og se video
JordberSabe_Forside

SABE inviterer til dugnad:

SJØVEGAN: Det er sommer, og i den forbindelse inviteres det til dugnad ved Salangen Bo- og eldresenter torsdag den 13. juni. Da skal det stelles og gjøres fint i og rundt Sansehagen. Til det trengs det litt frivillig innsats.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS