Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
erlendsundstrommaalforside

Erlend Sundstrøm fra Salangen:

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.
Les mer
000_tor_ove_talseth_sif_ski (2)

– Vi er et bredde- og lavterskel tilbud:

SJØVEGAN: Fredag 12. oktober blir det oppstartssamling for SIF Ski ved Idrettshallen med intervall for de eldste og lekeaktiviteter for de yngste. – Vi ønsker å være et bredde og lavterskeltilbud, og ønsker masse nye utøvere, sier leder i SIF-ski.
Les mer
Jentefotballens_dag_ingress

Feiret første gang i 2017:

SJØVEGAN: Etter en god sesong med både seiere og tap, er Salangens jentelag ferdig med alle kampene. 14. oktober blir det treningskamp på Idrettsheia, hvor også Medkila sitt jentelag og 1. divisjons Damelag skal spille treningskamp mot damelaget til Varden.
Les mer
billopene2018forside

NMK Bardu:

SETERMOEN: I år er det NMK Bardu sin tur til å arrangere finaleløp i mesterskap nord. Dette blir da det tredje store arrangementet i år. For å kunne kvalifisere seg der må man ha kjørt minimum tre kvalifiseringsløp i Nord- Norge.
Les mer
9-0_mot_HAMNA_ingress

Salangsjentene fortsetter suksessen:

IDRETTSHEIA: Søndag var det 3. divisjon damer som spilte på Idrettsheia. SIF møtte tromsølaget Hamna. Sist disse lagene møttes endte det med tap for Salangen, men salangsjentene er i toppform og stillingen endte 9 - 0.
Les mer
18_mye_skyrt_til_SIF_IDRETTSHEIA_CUP_INGRESS

Fått mye skryt for god organisering:

IDRETTSHEIA: Salangen IF har fått mye skryt for Idrettsheia-cup 2018 som var lørdag 1. september. Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen sier at med det flotte været som var ble det lett å arrangere.
Les mer
1_sep_idrettshiea_CUP_INGRESS

Idrettsheia-cup 2018:

IDRETTSHEIA: I dag, lørdag 1. september var det mye fotballglede under Idrettsheia-cup 2018. Unge fotballspillere fra hele regionen var samlet for å være med å delta på denne fotballturneringen som varer kun en dag.
Les mer
 
2_september_damekamp_idrettsheia_veslemoy_else_ingress

3. divisjon damer: SIF - Hamna:

IDRETTSHEIA: Søndag 2. september møter SIF Fotballs damelag tromsølaget Hamna. Salangsjentene tapte sist de møtte Hamna, men SIF-kaptein Veslemøy Talseth forteller at de har vært sterke på hjemmebane i høst, og tror det blir en spennende kamp.
Les mer
025_kr-9kisttian_lakselv_ingress

Rallycrossdebutant fra Bardu:

SETERMOEN: Kristian Lakselv har i flere år kjørt bilcross, men i sommer debuterte han i rallycross. Ettersom han er ny i sporten jobber han nå med å få i havn sponsoravtaler, siden sporten krever både tid og penger. Samtidig håper han flere vil trekkes til sporten.
Les mer
idrettsheialopet_2018_ingress

Salangskarusellen 2018

SJØVEGAN: For femte gang arrangerer skigruppa i Salangen Salangskarusellen. Denne gangen har de også med motbakkeløp som for noen kan bli en utfordring, mens andre vil jogge hele veien.
Les mer
123412341234_bente_nordbakken_ingress

25. gang i Bardu:

TENNEVOLL/SETERMOEN: Like sikkert som høsten nærmer seg, blir de årlige Fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu, fra 31.august til 2. september.
Les mer
 
traakemaskin_kronerulling_sif_ski_ingress

Vil du ha perfekte skispor til vinteren?:

SJØVEGAN: Det er forhåpentligvis enda en stund til ski sesongen braker løs, men selv om tråkkemaskinen enda ikke er begynt å gå, så går kronerullingen kontinuerlig. Skal løypene tråkkes, må driftskostnadene dekkes.
Les mer
Sifturn_oppstart_2018_host_INGRESS2

Turnsesongen er i gang:

SJØVEGAN: Nå starter turnsesongen opp igjen i Salangen, og Salangen IF Turn er nå godt forberedt med å fremme en ny omgang med turnglede. Det er også rekrutteringstid for de som eventuelt vil prøve seg med en ny og aktiv hobby.
Les mer
 
442idrettsheia_cup (2)

1700 besøkende til Idrettsheia:

SJØVEGAN: 1. september er det duket for Idrettsheia Cup 2018. Denne cupen som foregår over kun en dag og har blitt veldig populær. Ikke mindre enn tolv kamper avholdes samtidig.
Les mer
sif_fotballjentene_3div_2018

Ga Stakkevollan sesongens første tap:

IDRETTSHEIA: Damelaget til Salangen IF Fotball briljerte på hjemmebane under søndagens 3. divisjonskamp på Idrettsheia når de møtte Stakkevollan. Dette var sesongens første tap for det sterke tromsølaget.
Les mer
 
fartidyroyforside

Jan Bertheussen's Minneløp:

EVERTMOEN: Det var hard konkurranse i finalerundene når NMK Dyrøy i helga arrangerte bilcross. Salangen-Nyheter var tilstede på Evertmoen og sendte direkte fra finalerundene.
Se opptak av direktesendingen
564460_norway_cup_ingress

Lavangen IF på Norway Cup:

TENNEVOLL/EKEBERGSLETTA: Både gutter og jenter fra Lavangen IF har siden fredag vært på Ekebergsletta å deltatt på Norway Cup. Mandag vant de 3 - 2 over Lyn.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS