Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sport

tines_fotballskole2019_INGRESS

Funnet en god oppskrift

IDRETTSHEIA: For 16. gang er Salangen IF Fotball med og arrangerer Tine Fotballskole for alle mellom 6 til 14 år. – Vi har funnet en god oppskrift som vi er tro mot, sier Trine Dahlberg Torgersen ved SIF Fotball til nettavisen.
TapHjemmebane_Forside

Hjemmekampen avlyst

SJØVEGAN: Den tradisjonelle 16.mai- fotballkampen på Idrettsheia blir i år avlyst. Kampen skulle gått mellom Salangen og Nordkjosbotn.
SALANGEN-NYHETER.COM

- Salangen gjør det igjen!

SJØVEGAN: Søndag ettermiddag ble barnekretsturnstevnet i Salangen avsluttet med oppvisning i Salangshallen. - Salangen har gjort det igjen, og laget et kjempestevne til alle ungene, sa en av foreldrene etter stevnet.
SALANGEN-NYHETER.COM

Nok et hjemmetap

IDRETTSHEIA: Salangens 4.divisjonslag i fotball tok i mot Fløya 2 som motstander på Idrettsheia mandag kveld. Det endte med at gjestene fikk ta med seg poeng hjem fra Salangen.
tourdeandforside

Slutt for Tour De Andørja

ENGENES: De har siden 2001 holdt på med sykkelløpet ute på Andørja. Nå mandag kveld ble det besluttet å sette sluttstrek for Tour De Andørja.
SALANGEN-NYHETER.COM

Første hjemmetap i år

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer møtte Krokelvdalen hjemme på Idrettsheia til årets første hjemmekamp. Det endte dessverre i tap til hjemmelaget.
salangskarusellen_INGRESS

Løpekarusellen igang

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Nå starter løpekarusellen i Salangen og Lavangen. Nytt i år er at det nå er elektronisk påmelding, der alle deltagerene melder seg på selv i forkant av løpet, og resultatene kommer fortløpende.
andorja_freeride_ingress

Freeride til helga

IBESTAD: Sola står høyt på himmelen og de snødekte fjellene på Andørja og Rolla ligger forlokkende å bader seg i finværet. Til helga blir det fart og spenning i Ibestad sine fjellsider når årets runde av Andørja Freeride går av stabelen.
Skirenn_Sorsia_INGRESS

– Mest for kosen

LABERG: Sørsia Bygdelag inviterer i tradisjon tro til skirenn på Laberg. Det blir skiløp med små premieutdelinger, i tillegg til kafé, loddsalg og forhåpentligvis tidlig påskevær.
Arctic_ice_isklatring (3)

Snart braker det løs

SOLØY: Torsdag den 14. mars sparkes for alvor Arctic Ice Ferstival 2019 i gang. Is-klatrer proff Matthias Scherer er allerede ankommet Lavangen og daglig leder, Tor Lyngmo er i full gang med forberedelsene.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS