Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
erlendsundstrommaalforside

Erlend Sundstrøm fra Salangen:

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.
Les mer
onsdagsrennet (2)

Ny sesong onsdagsrenn:

SELJESKOG/ØVRE-SALANGEN: Nå starter igjen en ny sesong med onsdagsrennet i Salangen. Første runde blir 20. februar og nytt av året er at det er nå er mulig å melde seg på rennet gjennom digitale tjenester.
Les mer
paintball_ingerss

Lavangen paintballklubb i full rigging:

TENNEVOLL: Nå er Svein-Ketil Olsen og resten av paintballklubben i full rigging før atter en helg med fart og spenning i Lauvhallen. Lørdag blir det fult kjør for de eldre, mens søndag kan også de helt ned i 6 år være med å spille.

Les mer
 
isabell_Turn_ingerss

Salangens tur til å arrangere BKTS:

SJØVEGAN: SIF-turn skal i år arrangere barnekretsturnstevne og i den forbindelse søker de nå etter både sponsorer og frivillige til å være med å gi de omlag tusen turnerne som er forventet en best mulig opplevelse.
Les mer
airtrack

Andørja Sportsklubb utvider:

HAMNVIK: Andørja Sportsklubb har nå investert i AirTrack til sin turngruppe, og leder Eidar Tøllefsen forteller at den har blitt svært godt mottatt av deres turngruppe som består av en gjeng på omlag 25 unge og akrobatiske ibestadværinger.
Les mer
 
skispor_yttergård_ingress

En sprek tradisjon i Ytterbygda:

MAGESÅS: I ytterbygda har Vidar Alertsen også i år kjørt opp skiløype på den store sletta mellom Magisås, Tofta og Medby. Han har allerede vært å prøvd den og kan bekrefte at sporet og føret er svært godt for tiden.
Les mer
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.
Les mer
 
start_soneren (2)

SIF Ski inviterer den 12. januar:

SJØVEGAN: Førstkommende lørdag 12.januar er det klart for årets første sonerenn som finner sted på Seljeskog skistadion. Her blir det oppstart 10:30 for de minste, og klokken 11:00 går startskuddet for de 8 år og opp.
Les mer
turn_vvaaroppvisning_ingress

Turn-lederen tror det blir et artig år:

SJØVEGAN: I neste uke starter SIF Turn opp igjen etter juleferien, og ettersom de åpner for inntak av nye medlemmer to ganger i året så har man nå i løpet av januar mulighet til å melde seg på.
Les mer
IMG_0019 copy

SIF Friidrett i Salangshallen:

SJØVEGAN: Onsdag kveld inviterte SIF Friidrett til stevne i Salangshallen. Treningsleder Hans-Erik Børve forteller til nettavisen at han er fornøyd med både oppmøte og engasjementet. I løpet av kvelden ble det holdt en rekke aktiviteter.
Se videoreportasje:
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
 
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
klart_for_juleoppvisning_isabell (1)

SIF Turn inviterer i tradisjon tro:

SJØVEGAN: På selveste Luciadagen den 13. desember inviterer SIF Turn til sin juleoppvisning i Salangshallen. I tradisjon tro blir det også kafé og loddsalg, i tillegg så skal Luciadagen også markeres. Som vanlig er det gratis inngang.
Les mer
 
Inkluderende_turnhelg_ingress

SIF turn har fått støtte fra UDI:

SJØVEGAN: SIF Turn har fått støtte fra UDI til integrering for barn på mottaket, og i helgen hadde de besøk av to innleide turntrenere fra Oslo som var oppe i forbindelse med integreringsprosjektet.
Les mer
pensjonisttreff

Refleks er viktig i mørketiden:

SJØVEGAN: Mange fornøyde kunder fant seg både sko og annet treningsutstyr, når Sport1 Sjøvegan arrangerte pensjonisttreff etter stengetid torsdag. Det er stor helsegevinst for eldre hvis de finner motivasjon for å komme seg ut. Det var alle kundene enig i.
Les mer
 
lekeapparater_u4_ingress

Gladnyhet for de spreke:

STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
Les mer
004_breddeidrettsskole_andreas_seipajarvi_ingerss

Elevene instruerer barna:

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS