Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Streamer

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvertene Are Apeland og Johan Karlsen hadde fredagens sending av "Helgestart". Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
pukkellaks_ingress

Tiltak mot russisk invasjon:

SJØVEGAN: Pukkellaksen har i år spredt seg som ild i tørt gress i mange Norske vassdrag. Allerede er tusenvis av individer tatt ut ved hjelp av både sportsfiske og uttakrettede tiltak, som harpunering, garn- og notfiske.
Les mer
sjofly_i_sagjorden

Arvid med sitt fly:

SJØVEGAN: Arvid Mathisen fra Kråkrøhamn på Andørja tok mandag kvelden tur til Salangen for å spise middag på Garsnes Brygge. Turen tok han via luften.
Les mer
arktiskhoroskopforside

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop. Men hva er nå egentlig et arktisk horoskop?. Sjaman og Isogaisa- grunnlegger Ronald Kvernmo (bildet) forklarer i denne episoden nettopp dette.
Se første episode
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes ungdomspris:

SJØVEGAN: Salangsværingen Kristoffer Heggelund er tildelt ungdommens kulturpris i Salangen. Prisen ble tildelt av ordføreren.
Les mer og se musikkvideo
INGEN_STRØM_INGRESS

Hendelse tirsdag formiddag:

SJØVEGAN: Ved 10.30-tiden tirsdag er 950 strømabonnenter i Salangen og Lavangen uten strøm. Rettetid er satt til kl. 13:30. Det melder Troms Kraft.
.
samler_penger_brystkompresjonsmaskiner_2019_INGRESS2

Positiv til givergleden:

SJØVEGAN: LHL i Salangen og ambulansearbeiderne ved Salangen og Lavangen ambulansestasjon startet tidligere i vår en innsamling på spleis.no til brystkompresjonsmaskiner. Givergleden har vært god!.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen kommunes kulturpris:

SJØVEGAN: Hele Salangens "Blomster-Mary-Anne" ble i dag søndag tildelt Salangen kommunes kulturpris for 2019. Mary-Anne Beryl Winstanley (bildet) har i mange år sørget for at Sjøvegan ser vakkert ut med blomster på sommeren.
Les mer
detglade90talletforside

Millionfisken 2019:

SJØVEGAN: Lørdag kveld var skrevet i 90-tallets tegn under Millionfisken, og mimrestemningen var til å ta og føle på!.
Les mer og se video
SALANGEN-NYHETER.COM

SjøvegAND River Race 2019:

ANDELUND: Lørdagens SjøvegAND River Race 2019 gikk av stabelen i år som i fjor, og like flott gjennomført som alle år tidligere. I år var det derimot Christian Sørensen som vant hele 30.000 kroner på grunn av at han hadde den rette badeanda.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Personell fra Redningsselskapet:

SJØVEGAN: Millionfisken er godt i gang og folket samles på havet. For Marianne Midtgård (t.v) og Neeve Donohue (t.h) i Redningsselskapet er det viktig og minne folk om å sjekke redningsvestene sine.
Les mer
 
ddemillionfiskenforside

Millionfisken 2019:

SJØVEGAN: Fra scenen i Millionfisken-teltet trollbandt D.D.E. publikum med trønderrock gjennom den to timers lange konserten fredag kveld. servert som perler på ei snor.
Les mer
helgestart_5Juli_INGRESS

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Tor Meyer og Joakim Wagner Frantzen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var ungdom nå og før. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Nå gjøres det klart til fest:

SJØVEGAN: Namsosherrene er ikke kommet til Sjøvegan riktig enda, men alt av instrumenter er kommet frem til konsertstedet på Sjøvegan i en egen D.D.E-trailer.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salgsvogn i sentrum:

SJØVEGAN: Kjærsti Kristiansen som driver kjente Duttas Smultringer er blitt frastjålet registreringsnummeret på en av hennes salgsvogner som nå står på Sjøvegan nå under Millionfisken.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS