Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
mental-helse-ingress

Mental Helse ønsker hjertelig velkommen:

SJØVEGAN: Mental Helse Salangen arrangerer førstkommende lørdag til julemesse. Her vil det bli salg av mye flott håndarbeid, kaffe og kaker, og ikke minst en god julemiddag.
Les mer
lhljubileumforside

Trivelig markering på Garsnes:

GARSNES: Onsdag kveld markerte Salangen LHL at det nå er tretti år siden lokalforeningen ble grunnlagt. Foreningen har vært svært aktiv å har sitt eget rom på LHL sykehuset ved Gardermoen og har til sammen solgt 60 000 lodd gjennom årene.
Les mer
00732_pyro (1) copy

En måned å tre uker igjen:

SJØVEGAN: Nå er det bare en liten god stund igjen til nyttårsaften, og i tradisjon tro er det Tone "Svovel-Petra" Steinsund og resten av Maxi Pyroteam som skal stå for selve høydepunktet av feiringen med det spektakulære fyrverkerishowet. Nytt av året er at det flyttes til Strandparken.
Les mer
5126480_2124992

UL Fremad inviterer:

RØRBAKKEN: Førstkommende lørdag inviterer UL Fremad sin årlige julebasar på Rørbakken Grendehus. Her blir det blant annet trekking av det store julelotteriet, tombola og en rekke fine gevinster.
Les mer
politibilenforside

Mann i 60- årene:

SJØVEGAN: En mann i 60-årene truet folk som befant seg i Sjøvegan- sentrum onsdag ettermiddag. Politiet måtte gripe inn.
Les mer
 
00000174648574657_hadja_dyroy_ingerss

Nestleder i Ap på besøk i Dyrøy:

BRØSTADBOTN: Tirsdag ble det skrevet politisk historie i Dyrøy kommune da nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik var på besøk i Nordavindshagen, hit kom det en rekke engasjerte fra hele distriktet, blant andre ordførerne i Sørreisa, Målselv og Gratangen.
Les mer
lekeapparater_u4_ingress

Gladnyhet for de spreke:

STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
Les mer
 
olabillop_big2

Lavangen Liv og Røre bekrefter:

TENNEVOLL: Lavangen Liv og Røre bekreftet for en uke siden på sosiale medier at det blir Nord-Norsk mesterskap i olabil under Lavangsvekka 2019. – Vi håper på rekord ved startstreken, sier arrangementskomiteen.
Les mer
navnekonk_samisk_ (1)

Lavangen kommune ønsker ditt forslag:

TENNEVOLL: Lavangen kommune la tirsdag ut på sine nettsider at de nå ønsker innbyggernes forslag til samiske navn for fire kommunale bygg; Lauvhallen, Lauvmakken barnehage, Lavangsheimen og Ornessenteret.
Les mer
 
baatanlopsjovegannovforside

"Feed Balsfjord" har blitt "Mar Sol":

SJØVEGAN: I vår skrev nettavisen om cargofartøyet M/s "Feed Balsfjord" som kom med gjødsel til Felleskjøpet på Sjøvegan. I dag, tirsdag var skipet tilbake på Sjøvegan, men denne gangen under nytt navn; M/s "Mar Sol".
Les mer
DCIM100MEDIADJI_0034.JPG

Oljelekkasjen på Salangsverket:

SALANGSVERKET: Oljelekkasjen som ble oppdaget på Salangsverket mandag ettermiddag er enda ikke stoppet. - Vi leter enda etter kilden til den. Vi gjør så godt vi kan, sier teknisk sjef Reidar Berg i Salangen kommune.
Les mer
 
tiende_klassse_paa_besok_ingerss

Ibestad skole på skolebesøk:

SJØVEGAN: Mandag og tirsdag denne uka har elever fra 10. trinn ved Ibestad skole vært på besøk på Sjøvegan videregående skole. Dette er første gang Ibestad har vært på et slik besøk ved denne videregående skolen, og både elever og lærere var svært positive etter besøket.
Les mer
fotokalenderen_i_salg_naa_ingress

Årets Salangen-kalender:

SJØVEGAN: Nå er Salangen fotoklubb ute med sin årlige kalender for neste år. Den er som vanlig bilder fotoklubben har tatt gjennom året og representerer hver av de tolv månedene.
Les mer
 
oljelekkasjeforside

Oppdaget mandag ettermiddag:

SJØVEGAN: Mannskaper fra Salangen Brannvesen og mannskaper fra teknisk etat i Salangen kommune har mandag ettermiddag oppdaget en oljelekkasje i Sagfjorden, like ved land ved Salangsverket.
Les mer
lang_og_tro_tjheneste_lavangen_ingress

Lang og tro tjeneste i Lavangen:

TENNEVOLL: Forrige uke fikk tre ansatte i Lavangen kommune en liten heder for å ha jobbet for Lavangen kommune i 25 år hver. Ordfører Bernhardt Halvorsen delte ut blomster, plakett og gavekort.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS