Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SALANGEN-NYHETER.COM

Tribute to Tour De Andørja:

MJØSUNDET: Lørdag formiddag samlet rundt 200 syklister seg for å ta turen på to hjul fra Mjøsundet til Engenes i Ibestad kommune, for å hedre det 20 år gamle sykkelløpet Tour De Andørja som nå er lagt ned.
Se videoreportasje
SALANGEN-NYHETER.COM

Nå gjøres det klart til fest:

SJØVEGAN: Namsosherrene er ikke kommet til Sjøvegan riktig enda, men alt av instrumenter er kommet frem til konsertstedet på Sjøvegan i en egen D.D.E-trailer.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salgsvogn i sentrum:

SJØVEGAN: Kjærsti Kristiansen som driver kjente Duttas Smultringer er blitt frastjålet registreringsnummeret på en av hennes salgsvogner som nå står på Sjøvegan nå under Millionfisken.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Vil være synelig under Millionfisken:

SJØVEGAN: Betjenter fra Midt-Troms lensmannsdistrikt vil være godt synelige under Millionfisken-arrangementet i Salangen i helga. I går torsdag avholdt de promille- og dokumentasjonskontroll.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

KV Heimdal deltar på Millionfisken:

KARAVIKA: KV Heimdal ankom Salangen i går torsdag ettermiddag. Skipets mannskap skal være tilstede under Millionfisken og hjelpe politiet og arrangøren.
Les mer
 
lilleverket_2019_FORSIDE

For de som ikke vil fiske:

SALANGSVERKET: Under Millionfisken i Salangen kommer sikkert de fleste til fiskefestivalen for å jakte på den ideelle fisken. Men kanskje er det noen som kommer til Salangen kommune og kunne tenke seg å oppleve noe annet ekstraordinært?.
Les mer
koftetradisjon_ved_Sor_troms_museum_FORSIDE

Unger i samisk barnehage klippet snora:

SJØVEGAN: Utstillinga av Koftetradisjoner i Sør Troms åpnet i går torsdag på Sør Troms museum på Sjøvegan. Representanter fra Astafjord Språksenter var tilstede ilag med Astafjord barnehage sto de for snorklippingen.
Les mer
 
meninghetsmøteforside

Salangen menighetsråd:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag holdes det åpen kafé i Salangen kirke ved Salangen menighetsråd.
Les mer
konfirmasjonsjubielum50aar_INGRESS

50 års-jubileum for konfirmanter:

SJØVEGAN/GARSNES: I 1969 ble et årskull bestående av 45 unge personer konfirmert i den gamle Salangen kirke. – Av de konfirmerte skal 37 bli med på jubileumfesten, sier en av initiativtakerne, Bjarne Dahlberg.
Les mer
thai_takeaway_oppfolging2019_INGRESS4

Inviterer til buffé:

SJØVEGAN: Penpichaya Renumarn, alias «Penny» ved Salangen Thai Takeaway ble ekstremt overrasket over populariteten til den nyåpnede matvognen med fokus på ekte thaimat. – Mange har prøvd mye nytt og folk har allerede begynt å finne sine favoritter, sier Penny strålende!
Les mer
feirermjosundforbindelsenbig

Forsøpler Mjøsundbrua etter fiske:

MJØSUNDET: Mjøsundbrua er et populært fiskested med god utsikt og gode avslapningsmuligheter ved Mjøsundet. Dessverre har besøkende vært svært dårlig på å rydde opp etter seg.
Les mer
 
koftetradisjon_ved_Sor_troms_museum_FORSIDE

Koftetradisjon gjennom 1000 år:

SJØVEGAN: Nå torsdag åpner Astafjord samiske barnehage museets nye utstilling om koftetradisjoner fra Sør-Troms. – Dette er et litt underkommunisert tema, sier avdelingsleder ved Sør-Troms Museum, Frode Hansen.
Les mer
hugos_tivoli_i_sjovegan_2019_FORSIDE

Farger Strandparken:

SJØVEGAN: Sent i går kveld rullet det mange store og fargerike trailere gjennom Sjøvegan sentrum. Det var «Hugos Tivoli» som ankom Sjøvegan noen dager i forveien av Millionfisken. Hvilket karuseller kan man forvente i år?
Les mer
 
skhitt_fiske_2019_salangselva_elva_aapnes_FORSIDE

Fiskelykke i Salangselva:

SJØVEGAN: Det har vært en kjempebra fiskestart i Salangselva. Dette skriver Jonny Meyer under på med det største gliset, en flott sjøørret i hendene, og sigar i munnen. – Godt haill, god sigar og konjakk gjør susen for lykken, sier han og ler.
Les mer
landbruksmessedag2-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Søndag ettermiddag hadde SN Produksjon den andre landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Arrangøren av messa, Landbruk Nord er veldig godt fornøyd med helgas messe.
Klikk her for å se opptaket
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS