Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
artcic_ice_over (1)

Arctic Ice Festival over for denne gang:

SOLØY: Nå er Arctic Ice Festival over for denne gang, og både proff is-klatrer Matthias Scherer og daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo ser allerede frem til neste år, og planleggingen er godt i gang.
Les mer
damenes_aften_2019_ingress

Motevisning, tapas og sang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.
Les mer
onsdagsrenn_russen_paa_ski_ingress

Russen gikk skirenn for Krafttak mot Kreft:

ØVRE-SALANGEN: I går tok fem russ på seg en sprek utfordring i Øvre Salangen da de stilte opp for å gå onsdagsrennet. For hver russ som stilte ble det donert 100 kroner.
Les mer
dongerifabriukken_UB-fylkesmessa_ingress

Dongerifabrikken UB fikk 5.plass:

SJØVEGAN: Dongerifabrikken UB fra Salangen har nå vært i Tromsø på Fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Her fikk de presentert sin bedrift for investorer og jury, og ble priset til femte beste ungdomsbedrift av de totalt 44 elevbedriftene fra Troms.
Les mer
friidrett_aarsmote (2)

Ett år siden oppstart i SIF-Friidrett:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Etter oppstart for ett år siden er SIF-Friidrett klar for årsmøte i kveld den 14. mars. Treningsansvarlig, Hans Erik Børve er svært fornøyd med det foregående året og foreningen går 2019 i møte med en positiv fremtidsutsikt.
Les mer
baandtvangforside

Fra 1. april er det båndtvang:

SJØVEGAN: Fra 1.april starter båndtvangen for hunder. Dette er lovpålagt og er for å sikre vilt ute i naturen, dette gjelder spesielt på våren og forsommeren.
Les mer
bronnbot

Har en verdi på 300 millioner:

SALANGSVERKET: Brønnbåt Nord har nå investert i ny brønnbåt til en verdi på 300 millioner kroner. Kapasiteten i den nye båten er en 100% økning fra deres nåværende brønnbåt, og den forventes å være ferdig til å tas i bruk i 2021.
Les mer
3_tyveri_z_ingress

Trues nå med anmeldelse:

SJØVEGAN: På torget inne på Strandsenteret står det et bord hvor en rekke flotte premier som er donert av det lokale næringslivet. Nå har noen vært å forsynet seg av bordet, og en Kari Traa- veske og en gavepakke fra Apotek1 er borte.
Les mer
idagstarterrettsakenforside

Mann tiltalt for Sjøvegan- drapet:

SJØVEGAN/TROMSØ: I dag klokken 09.00 starter rettsaken mot en drapstiltalt 37-åring, for å ha begått mordet på Marie-Louise Bendiktsen her på Sjøvegan i 1998.
Les mer
terjebertheussenforside

Hele 14 kandidater til høstens valg:

SJØVEGAN: Terje Bertheussen (bildet) er valgt til Salangen Høyres førstekandidat foran høstens kommunevalg, og skal dermed utfordre sittende ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo om ordførervervet.
Les mer
nettsidenetilgjengeligforside

Var det hele en misforståelse?:

SJØVEGAN: Nettavisen har fulgt tett opp i saken om Mental-Helse Salangen som har mistet tilgang på arkivet til sine lokale nettsider, etter at landsorganisasjonen lanserte ny nettside. I følge Mental Helse Norge sin informasjonsleder Anlov P. Mathiesen (bildet) ligger arkivet trygt på den gamle serveren.
Les mer
NominertServicepris_Forside

Promotere hyttekos og uteaktiviteter:

SJØVEGAN: Lapphaugen turiststasjon søker nå etter noen sporty modeller i alderen 20 til 50 år til en fotosekvens.
Les mer
bhg_kick_off_ingressss

En dag utenom det vanlige:

SJØVEGAN: I Vasshaug barnehage var det ingen ordinær barnehagedag i dag tirsdag. Det var kick-off for en helt spesiell satsing som både innebærer realfag og økt trivsel i barnehagen.
Les mer
 
paaskespill (2)

Påskespillet skal gjenoppstå:

SJØVEGAN: Salangen kirke har nå overtatt stafettpinnen for å arrangere det tradisjonsrike påskespillet. Trosopplærer Ruth-Bente Aglen forteller at det blir samme opplegget som før, men at det i år blir 3-5 klasse som skal ha den.
Les mer
krafttak_mot_kreft_VT_ ingress

Ta godt i mot russen på torsdag:

SJØVEGAN. Denne uken skal Sjøvegan-russen foreta årets viktigste russeknute. Onsdag og torsdag vil de gå dør-til-dør i Salangen og Dyrøy og samle inn penger til årets Krafttak mot Kreft- aksjon.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS