Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
helgestart-festival-forside

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Nikolay Nordmo og Are Apeland (bildet) hadde fredagens utgave av radioprogrammet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var festivalsommer. Hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker ble det masse av.
Se opptaket av sendingen her
Lavangen_vannet_tilbake (2)

Salangen kommune:

SJØVEGAN: Salangen kommune må i morgen torsdag stenge vannet på grunn av omkoblinger.
Les mer
solforside

Gladnyhet for salangsværinger:

SJØVEGAN: I følge vakthavende meteorolog ved værvarslinga i Tromsø vil det fine været i Sør-Troms fortsette en god periode fremover.
Les mer
tines_fotballskole2019_INGRESS

Årets TINES Fotballskole:

IDRETTSHEIA: For 16. gang er Salangen IF Fotball med og arrangerer Tine Fotballskole for alle mellom 6 til 14 år. – Vi har funnet en god oppskrift som vi er tro mot, sier Trine Dahlberg Torgersen ved SIF Fotball til nettavisen.
Les mer
storfugl_pa_besok_INGRESS2

Storfugl tok det med ro:

SOLØY: Ronald Kvernmo, Viggo og Janne fikk tidligere i går et unikt besøk på verandaen. En storfugl tilbragte en god stund på gelenderet. – Den har stått og hørt på radioen, sier Kvernmo og ler.
Les mer og se videoen
 
flaaget_veien_stengt2019_INGRESS

Flåget-veien stengt:

FLÅGET: Veien til Flåget og opp mot Bekkebotn er for øyeblikket stengt på grunn av teleløsning. – Skiltet fjernes, og veien åpnes når det er greit, sier Reidar Berg.
Les mer
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019. Enda er ikke noe skjedd.
Les mer
RonaldKvernmo_Forside

Vil prøve å invitere Durek Verret:

SOLØY: Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste har skapt mange reaksjoner blant det norske folket, både positive og negative. Durek Verret er sjaman, akkurat som en lokal sjaman i Lavangen, som mener vi kanskje kan lære av han.
Les mer
skifter_veilys_INGRESS

Fra Storvika til Skog på Rolløya:

HAMNVIK: I det flotte været jobbes det nå med å få skiftet ut veilys i Ibestad kommune fra Storvika til Skog på Rolløya. Trafikanter bes være oppmerksom på at det periodevis kan oppstå kø på utsatte steder.
Les mer
ikkeoppdrettsfiskforside

Alger fører til at oppdrettsfisk dør:

ASTAFJORD: Fiskeridirektoratet melder fra i en pressemelding at alger fører til at oppdrettsfisk dør. Hittil er problemet observert i deler av Astafjorden i Troms, inkludert Grovfjorden, Gratangen og Lavangen, og innerst i Ofotfjorden i Nordland.
Les mer
pakkhusetforside

Hektisk fugleaktivitet i sentrum:

SJØVEGAN: Det er ingen tvil om at måsen har mye og foreta seg om dagene. Senest lørdag kveld var taket på pakkhuset på Lundkaia fyllt opp av måser.
Les mer
 
herleifguro-17mai

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Guro Bjørnsund og Herleif Kristoffersen (bildet) hadde fredagens utgave av radioprogrammet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var naturlig nok nasjonaldagsfeiringen 17.mai, siden sendingen var på akkurat den dagen. Hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker ble det masse av.
Se opptaket av sendingen her
Gyngestolen_gunnvor_kvelstad_normann_INGRESS

"Gyngestolen" er tilbake:

HAMNVIK: Se denne utgaven av "Gyngestolen" der ibestadværingen Gunvor Klevstad Normann forteller om sin barndom og oppvekst i Ibestad. Programvert er Johanne Driveklepp.
Se programmet her
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Gratulerer med dagen, Norge!:

SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
Les mer og se video
SALANGEN-NYHETER.COM

17.mai i Salangen:

SJØVEGAN: Klokken 09.15 ble flagget heist til nasjonalsangen ved Salangen bo- og eldresenter i Salangen. Feiringen av nasjonaldagen er definitivt i gang i bygda vår!.
Les mer og se videoer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS