Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
lett_vintervedlikehold_header

Ny hundebæsj- bokser i Norge:

SJØVEGAN: Salangen kommune har ikke vurdert beholdere for bæsje-poser til hunder. Det har flere tettsteder og byer omkring i Norge opprettet det siste året. - Nei vi har ingen planer om noe slikt nå, sier teknisk sjef i Salangen kommune, Reidar Berg (bildet).
Les mer
replikkenherleif

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken har programleder, Herleif Kristoffersen pratet med flere gjester, blant annet Ingvild Johannsen om ungdomsklubb på Ibestad, Siril Veiåker Nilsen i Veitrafikksentralen og sist men ikke minst Tor Lyngmo på Fjellkysten om nyttårskonserten lørdag.
Se opptaket av sendingen her
brustindsakforside

Lar Målselv gjøre sine vurderinger:

HAMNVIK: Ibestads ordfører, Dag-Sigurd Brustind ønsker å etablere et eget interkommunalt legevaktsamarbeid med Salangen og Lavangen om Målselv trekker seg fra den nåværende avtalen. Foreløpig er det stille i saken.
Les mer
brua (2)

Broprosjektet i Seljeskogen:

SJØVEGAN: Det har vært stille rundt arbeidet med den nye brua som bygges over Skårvikelva i Seljeskogen. Dette skyldes kun at det har vært juleferie, men det er enda usikkert om brua vil åpne igjen før til sommeren.
Les mer
Trollfjordd

Trollfjord i siste innspurt:

SJØVEGAN: Trollfjord Bredbånd er nå inne i siste innspurt av fiberleggingen, og slik det ser ut nå vil alle Trollfjords kunder vært knyttet opp til fiber i løpet av februar.
Les mer
 
ØSIL_Bingo_dag_sæther

ØSIL har redusert bingoantallet:

ØVRE-SALANGEN: Øvre-Salangen idrettslag går snart i gang med sin bingo, og første runde finner sted på grendehuset den 20. januar. Nytt av året er at de har redusert til kun 27 bingoer i år, mot at de hadde 40 ganger i fjor.
Les mer
Soppelbil_i_grofta_ingress

Søppelbil gled av veien i boligfelt:

SJØVEGAN: Ved 11:30 tiden torsdag gikk det galt da en søppelbil fra Senja Avfall gled av veien i boligfeltet på Laberg. Fire minutter etter ulykken kom strøbilen. – Vi var nok litt for tidlig ute i dag, forteller sjåføren av søppelbilen.
Les mer
igjenerasjon10j

Se "iGenerasjon":

SJØVEGAN: I denne episoden av "iGenerasjon" tok vi kontakt med Åge Marius Sørlie som nettopp har fått seg jobb, etter at han gikk ut i lokalavisa og for annonsere budskapet. Så fikk han jobb! aaaaa
Se opptaket av sendingen her
formiddag10januar

Se "Formiddagssendingen" i reprise:

SJØVEGAN: Aleksander Walør og Sissel Mathisen var programledere i "Formiddagssendingen" på SN Radio torsdag formiddag. I sendingen ble saker om brøyting i Skånland, smøretips til skituren og aktivitetstilbud fra Ibestad Frivillgsentral.
Les mer
 
sissel-replikken[1]

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken har programleder, Sissel Mathisen pratet med flere gjester, blant annet Harriet Rendahl om Mediyoga, Viktoria Instanes Markussen om UKM i Skånland, Evenes og Tjeldsund og sist men ikke minst Torkel Rørstrand som er styreleder i Millionfisken i Salangen.
Se opptaket av sendingen her
Julebesøk_garsnes (2)

Travel jul på Garsnes Brygge:

GARSNES: Andreas Utstøl har opplevd gode besøkstall på Garsnes Brygge igjennom jula som var. Turister fra blant annet England, Taiwan og Kina var å besøkte, og ikke minst opplevde Garsnes brygge i løpet av juletiden.
Les mer
 
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.
Les mer
0_4274934

2,87 mill til Ibestad og Dyrøy:

IBESTAD/DYRØY: Dyrøy og Ibestad kommune har fått tildelt midler fra fylkeskommunen til utvikling av kystnære industriområder, henholdsvis Espenesbogen i Dyrøy som får 2,58 millioner, og Breivoll havn på Ibestad som får 290 000 kroner.
Les mer
 
postkasse

Uansett vær skal posten frem:

SJØVEGAN: Posten skal frem uansett vær og føre, men vi som postmottakere har også et ansvar for at postbudet kommer seg frem. Postbudene skal ikke trenge å grave frem postkassene.
Les mer
igenerasjon9jan

Se "iGenerasjon":

SJØVEGAN: I denne episoden av "iGenerasjon" tok vi kontakt med Lennart Lindberg ved KIWI på Vikesund. Han var fri for kylling i frysedisken. Men hadde nok fisk i disken. Hva kommer det av?, spør programvert Aleksander Walør.
Se opptaket av sendingen her
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS