Årets julerevy med 10.klassen ved Salangen skole skulle etter etten avholdes den 15.desember, men grunnet julekonserten til Jardar Johansen er denne flyttet frem til 14.desember.  Ungdommene har ikke hele programmet klart ennå, men de er i gang med å sette sammen sketsjene og hele programmet.


Revy
Revyen de planlegger er på 16 sketsjer, musikk og sang delt opp i to akter med en pause i mellom. Det er elevene selv som står for sketsjene, men de får litt hjelp fra elever i niende klasse også.  De er ikke helt sikker ennå, men de antar revyen vil starte i åtte-tiden slik som er vanlig. Det vil ikke koste noe i inngang, men slik som tidligere vil det bli satt frem en boks hvor folk kan "betale" litt inngang om de ønsker å støtte 10. klassen. Pengene som kommer inn vil gå til klassesparingen.


Kafè
Under revyen vil det også bli holdt kafè og her er det foreldrene som hjelper til. Her vil det bli mulighet til å kjøpe seg drikke og noe å bite i. Nå er det mest bare øvingene som gjenstår. - Vi håper på å få frigjort litt tid på skolen til øvinger fremover i tillegg til at vi jobbe med å få til litt øvinger på kveldstid, sier Nina Rasmussen til Salangen-Nyheter. Det er mye som skjer på kulturhuset i Salangen fremover, men elevene håper likevel å få litt tid innimellom til å øve der. - Vi får håpe at vi klarer å få litt tid på kulturhuset innimellom, men fra den 10. desember vil elevene få full tillgang til å øve på kulturhuset, sier Rasmussen.


Sett av dagen
De ivrige elevene håper at så mange som mulig kan sette av denne kvelden og komme å se på årets skolerevy. May Tove Knutsen som også er mor til en av 10.klassingene oppfordrer flest mulig til å komme å se på de flinke ungdommene. - Så for alle dem som har anledning denne dagen og har lyst på litt underholdning, så må de ta turen innom Salangen kulturhus, avslutter Knutsen.