Den nye julesangen til Rosie Maribell fra Reinelv i Sørreisa kom ut i dag 4 desember. Dette er en stemningsfull julesang som blir sunget på godt nordnorsk. Rosie har også slekt i Salangen, da hennes mor er fra Salangen. Hun heter Ann Kristiansen Grønvoll Gulli.

Sangen er ment som en påminnelse om å finne tilbake til den julegleden man hadde når man var barn, men som ofte har en tendens til å avta med årene. Forbredelser til jul kan da bli mer preget av stress enn glede. 

Vi er nå også inne i en spesiell tid, med covid-19 som gjør det noe vanskelig for fler å kunne feire jul på samme måte som før, det er da en fin påminnelse om å finne tilbake til litt av sin indre juleglede. 

Her kan du høre et klipp av sangen via strømmetjenesten Spotify:

- Det er jo noe spesielt med den gleden man har i jula som barn. Alt er så magisk da og det er lett at dette avtar med årene, sier artist Rosie Maribell til nettavisen. 

Sangen begynte hun med i sommer da hun satt i bilen på vei fra nord tilbake til sør, da hun hadde vært på ferie i hjemme i nord. Da begynte prosessen med en ny julesang. Sangen ble inspirert av mange forskjellige ting, blant annet bardomsglede rundt jul, den nordnorske naturen og magien og eventyrene rundt. 

Hun ønsket å lage en julelåt og begynte å jobbe hjemme i studio. Gjennom prossesen for å ferdigstille sangen fikk hun god hjelp fra andre musikere som ikke hadde annet å gjøre grunnet pandemien. Sangen er nå ferdigstilit og vil komme ut på alle strømmetjenestene, men det vil ikke komme ut noe egen CD-singel.

Ti Tusen Stjerner Cover
"Ti Tusen Stjærne" er en stemingsfull sang som vil spre glede nå i juletiden. Dette bildet er coveret til sangen.