På bildet: Gjengen i Honningsvågrevyen vil komme til Salangen med sitt
siste show "Som ild i tørt hår" en gang i fremtiden.


Gjengen fra Honningsvåg har blitt rikskjendiser med sine komiske revyshow over hele landet. Alle flirer av humoren til de tre revygutta på scenen. Til og med søringene. I helga hadde "gutta" show i Tromsø på Rica Ishavshotell. Salangen-Nyheter var tilstede og fikk en prat med revygutta. - Det er kjempeartig og tenke på at vi nå har hatt fire forestillinger her i Tromsø, og neste helg skal vi ha fire til. Det er utsolgt, forteller en av revygutta Frank Arne Olsen til nettavisen.Humoren godtatt
På "kanten" humoren som komikerne framfører på scenen blir hatet og godtatt av folket. Spesielt har media fokusert mye på det de kaller hetsen av samer. - Vi er ikke ute etter å hetse noen. Vi hadde åpningsshowet vårt med denne forestillingen i Karasjok, og der fikk vi høre blant samene at dette var helt ok, de flirte til oss og våre nummere, forteller Frank Arne Olsen i Honningsvågrevyen.
Vil til Salangen
I den siste tiden av år 2005 er det fullt opp for revygjengen med show landet over. Hittil har den populære revygjengen vært innom få distriktskommuner med sitt siste show. - Vi lover å komme til flere etterhvert som vi har fått tatt byene unna, forteller Olsen.
Kommer dere til Salangen ?
-
Vi kommer til Salangen ja, dersom vi er ønsket og at vi får ordnet lokaler. Men vi hadde vært veldig takknemlig dersom vi fikk en invitasjon fra kommunen eller noe, flirer Frank Arne Olsen. Mange i Salangen har ønsket revygjengen velkommen med sitt show. I de siste årene har gjengen vært i Bardu og på Setertun. Der de har spilt for Forsvares velferdtjeneste. Dette har ikke skjedd i år.
 

I Tromsø, på Honningsvågrevyen:

          Jon Henrik Larsen
            (tekst og foto)