For 50 år siden ble 45 unge mennesker konfirmert i den gamle Salangen kirke. Dette feires med at de med muligheten samles til et jubileum nå fredag, 5. juli Kl. 16.00 i Salangen kulturhus. Per-Inge Pedersen og Bjarne Dahlberg er initiativtakerne for jubileumsfesten, og sistnevnte forteller at jubileet markeres med en flott «cruise» etter oppmøte ved kulturhuset fra Sjøvegan og over fjorden til Garsnes. – Det er bestilt bord og det skal bli en kjempegod middag. Oddgeir Woll er båtkaptein for cruisen, og han er også en de som ble konfirmert for 50 år siden, sier Bjarne Dahlberg til nettavisen. 

konfirmasjonsjubielum50aar_INGRESS2.jpg
Etter cruisen over fjorden blir det middag for konfirmantene på Garsnes, men det skjer også mer utover kvelden som jubilantene kan se fram til. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Konsert
Når middagen har blitt fordøyd, er planen for konfirmantene å seile tilbake til Sjøvegan for å rekke fredagens konsert under Millionfisken, hvor D.D.E skal spille og skape skikkelig god stemning. – Det blir en helhetlig aften som jeg og Per-Inge Pedersen håper blir satt god pris på av konfirmantene, sier Dahlberg fornøyd, og ønsker avsluttende å minne på at det også er gudstjeneste på søndag som konfirmantene er velkommen til. – Det er helt frivillig, men blir koselig for dem som ønsker å bli med. Gudstjenesten starter i vanlig tid, Kl. 11.00, avslutter Dahlberg.