Lørdagens dansefest på Mazhar Mathus ble en suksess. Det synes iallefall gjestene som kom dit. Det var totalt 45 personer inne på arrangementet og benyttet seg av det sosiale samværet og dansemulighetene som var der.

Det var Petter Pedersen og Are Peter Apeland som hadde tatt initativet til dansefesten, og fått med seg innehaver av Mazhar Mathus, Mazhar Iqbal til å arrangere festen. 

- Vi kom på denne ideen i lag og tok kontakt med driver av Mazhar Mathus, Mazhar Iqbal og spurte om dette kunne være interessant, sier Petter Pedersen. 

Han var også veldig fornøyd med lørdagens arrangement. 

- Alle var de glade for endelig kunne gå ut og danse. Flere kom og takket for fin musikk og et fint arrangement, sier Pedersen til nettavisen. 

Publikum veldig positive

Det var den voksne generasjonen som benyttet seg mest av tilbudet lørdag kveld. Gjestene kom allerede fra klokken 21.00 og var med frem til midnatt, før de dro hjem. Mens de yngre holdt ut til 02-tiden natt til søndag før de gikk hjem.

Bodil Markussen var en av de danseglade som besøkte dansefesten lørdag.

- Jeg synes det var et kjempeflott tiltak. Det var sååå artig å kunne gå ut å danse igjen, så all ære til de som arrangerte dette, sier Markussen til nettavisen. 

Det er foreløpig ikke satt noe ny dato for en ny dansefest ved Mazhar Mathus, men dette vil komme.