Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
moteplassforside
Mazhars Grillbar, eller Mix som det også heter - er Salangen- ungdommens eneste møteplass. FOTO: BRAGE NYGÅRD

Mazhar som nytt møtested:

- Her er det vi chiller

SJØVEGAN: Ungdomsklubben i Salangen har i lang tid vært stengt, da har ikke ungdommen hatt noen steder å chille. Ungdommen trenger klart et nytt sted å oppholde seg, for dette er det nåverende møtestedet.


Ungdomsklubben [Velve] har vært stengt i lenger tid, ungdommen har derfor måtte finne seg en ny møteplas i Salangen, nemlig Mazhar/MIX. Det er veldig mange forskjellige meninger om dette. Ansatte på Mazhar syntes ikke at dette er noe særlig. - De roter, snuser og tyggis blir klisteret under borene. Søpla hives på gulvet, og vi må rydde opp alt, sier en ansatt. Noen er snille, mens andre bråker. De som bråker blir da kastet ut. Mazhar skal være et stille og fredlig spisested, og kundene skal ikke bli forstyrret mens de spise her, sier den ansatte. 


Andre møtesteder

Skal det virkelig være slik at ungdommens møteplass skal være ute i sentrum ?  Nei, det skal det selvfølgelig ikke! Ungdomsklubben åpner igjen snart, men før den åpner så håper vi i redaksjonen at ungdommen kan møtes på kino eller hjemme hos hverandre, i stedet for og bli kastet ut av Mazhar slik at de må sitte ute og fryse. Ungdomsrådet gjør så godt de kan for å få ungdomsklubben åpnet så fort som mulig! Men det er mye som må gjøres og de har ikke så veldig mye penger, så det strekker ikke til, men det blir åpnet om ikke så alt for lenge.

_________________________________

Besøk og lik Salangen Ungdomsråds facebookside: KLIKK HER

Til nyhetsarkivet
Tips en venn