Idealvekten som måtte treffes med en margin på 10 gram innenfor 1 til 4 kilo for å utløste premien på en halv million kroner, var i år 1160 gram, og det var kun meldt inn 6 øretter som lå innenfor 1 til 4 kilo. Blant disse kunne Ronny Dørum og Bror Wangberg stille seg på scenen som de som lå nærmest idealvekta, men dessverre ikke nok til å vinne. Ronny har aldri vært på scenen før, og var strålende fornøyd uansett. - Det var en god følelse å være så nær i år. Jeg har levert inn ørret før, men aldri vært på scenen. Jeg var helt "shaky" i beina på slutten, forteller Dørum og ler. Han tenker seg at premien skal bli en rypetur på "Leina" og bemerker at han skal gi et nytt forsøk til neste år.

ronny_dorum_ingress2.jpg
- Jeg har så mange fiskestenger nå at jeg ikke vet hva jeg heter, forteller Bror Wangberg (midten) idet han tar i mot en splitter ny fiskestang som andreplass-premie under Millionfisken 2018. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Tidligere vinner
Bror Wangberg er ikke fremmed på scenen, i 2011 vant han nemlig gjennom Millionfisken en splitter ny Peugeot 107. I år kunne han ta seg til rette med en ny fiskestang som muligens skal brukes neste år. - Jeg fanget ørreten fra land i år, og jeg blir å kjøre samme strategi neste år, sier Wangberg, og kommenterer på at han i alle fall har nok utstyr til å kunne gi både nye og erfarne fiskere utfordring til Millionfisken 2019. - Jeg har nå så mange fiskestenger jeg ikke vet hva jeg heter, ler Wangberg.