Etter en eksplosiv åpning i midten av juni, har Salangen Thai Takeaway allerede blitt en folkefavoritt blant matglade kunder i Salangen kommune og omegn. Penpichaya "Penny" Renumarn peker ut flere retter som har blitt folkefavoritter. Blant annet vårrullmenyen, crispy kylling, crispy scampi og «Nr. 4», kjent som Pad med mamoang. – Den får jeg mellom 20 til 30 bestillinger på nesten hver dag, sier thaimatkokken strålende fornøyd. Mot Millionfisken-helga har Penny lagt opp til et unikt tilbud for alle sultne salangsværinger og besøkende utenfra.

thai_takeaway_oppfolging2019_INGRESS2.jpg
Under Millionfisken-helga i Salangen inviterer Penny alle til buffé med flere av de mest populære rettene hennes. Mer informasjon finnes på Salangen Thai Takeaway sine facebooksider. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Inviterer til buffé
Fredag og lørdag blir travle dager for mange i kommunen, og Penny skal stå parat til Kl. 23.00 på fredag, og helt til Kl. 03.00 på lørdag. I tillegg til ordinær meny, steller hun i stand til buffé med noen utvalgte retter fra menyen –  Vi lager en «Millionfiskenbuffé» i helga med 129 kroner per rett, så vi håper folk setter pris på god mat utover nattetidene, sier Penny avsluttende.