Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
utroligflottbig
Tone Steinsund var utrolig oppgira etter at fyrverkeriet på Sjøvegan var over tidlig nyttårsaften kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Norges første kvinnelige pyrotekniker:

- Det var helt utrolig!

SJØVEGAN: Norges første kvinnelige pyrotekniker og salangsværing, Tone Steinsund (bildet) var kjempefornøyd med årets fyrverkerishow. - Det var helt utrolig. Jeg har ikke fått landet ned på jorda enda, sier Steinsund.


Det er ingen tvil om at Maxi Pyroteam er fornøyd med årets fyrverkerishow på Sjøvegan. Det kunne "svovelpetra", Tone Steinsund fortelle ovenfor nettavisen. - Jeg er såvidt kommet ned på jorda. Dette var så artig. Vi er veldig fornøyd med vårt arrangement her i år. Topp lyd, jubileum og NRK tilstede var helt topp, og er veldig fornøyd med alle som har vært med rundt oss og hjulpet oss frem til dette i dag, sier Tone Steinsund.


Pappa- Steinsund fornøyd

Også pappa til Tone, Jens Viktor Steinsund var også veldig fonøyd med årets show. - Han sa at dette fikk vi til, og jeg fikk en god klem av han. Han sa også at vi har truffet på mange plasser i synkroniseringen mellom musikk og fyrverkerier. Nå skal jeg hjem og kose meg i Skårvika, og sende opp fyrverkerier ved midnatt. Jeg håper at folk var fornøyd med alt vi presenterte i kveld, alt har vært lokalt i Salangen, avslutter Tone før hun drar hjem.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS